mamaplus

Un copil de patru ani a fost violat de un băiat de 11 ani

-
//
16.04.2021

Cazul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, dar mama copilului violat s-a prezentat la spital abia joi seara. Femeia a reclamat că fiul ei, în vârstă de 4 ani, a fost violat de băiatul vecinei sale, de 11 ani. Asta s-ar fi întâmplat după ce femeia şi-a lăsat copilul pentru câteva ore în grija unei vecine.

Cazul a avut loc într-o localitate din județul Vrancea, România. Femeia s-a prezentat la spital, unde a spus că fiul ei a fost violat şi are nevoie de îngrijiri medicale, fiind internat la Chirurgie Infantilă. Polițiştii au început cercetări în acest caz.

"În data de 15 aprilie a.c., ora 20.20, poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobeşti au fost sesizați la numărul unic 112 de către o femeie cu privire la faptul că fiul ei, minor, a fost agresat sexual în urmă cu 6 zile de către un alt băiat, în vârstă de 11 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de viol", transmite, vineri, IPJ Vrancea.

Copilul de patru ani urmează să fie examinat din punct de vedere medico-legal, în funcție de acest rezultat urmând a fi continuată ancheta în acest caz.