mamaplus

Un copil de 7 ani, trântit la podea și bătut cu o scândură de propriul tată (VIDEO)

-
//
10.02.2021

Scena de groază s-a produs la începutul lunii ianuarie, în familie cu cinci copii. În înregistrarea video făcută în locuința familiei se vede cum tatăl îşi trânteşte fiul de 7 ani de pământ şi îl loveşte apoi în repetate rânduri cu o scândură, sub privirea mamei care în tot acest timp pare să se amuze. Femeia nu intervine ca să îşi apere copilul de mânia tatălui. Înregistrerea video a ajuns apoi, în împrejurări încă neclare, pe Facebook.

Cazul a avut loc în județul Suceava, România. După apariția clipului în spațiul public, polițiştii s-au autosesizat şi au început o anchetă. Au luat legătura cu mama băiatului agresat şi au întrebat-o dacă are nevoie de ordin de protecție şi dacă vrea să depună o plângere împotriva soțului pentru agresiune. Femeia a refuzat categoric să ia vreo măsură. Cazul a ajuns în atenția Direcției de Asistență Socială şi Protecția Copilului Suceava.

Asistenții sociali au făcut o anchetă şi au constatat că familia are 5 copii: unul de 7 ani, doi gemeni de 10 ani şi doi adolescenți de 14 şi 15 ani. Când şi-a dat seama că riscă să fie decăzută din drepturile părinteşti, mama a acceptat să părăsească căminul conjugal pentru a se adăposti împreună cu copiii săi într-un centru de îngrijire al Direcției de Asistență Socială.