mamaplus

Un băiețel de 5 ani și surioara lui mai mică, au fost aruncați de la balcon de mătușa lor, în Grecia

-
//
29.03.2022

Un incident cumplit a cutremurat comunitatea din Egaleo, un oraș din Grecia, acolo unde o femeie în vârstă de 42 de ani și-a aruncat pe balcon nepoțeii cu vârste de 3 și 5 anișori, apoi ea însăși s-a prăbușit în gol. "Nu am reușit să o oprim", a mărturisit în stare de șoc un vecin. Scenele teribile s-au petrecut vineri după-amiază.

Vecinii au auzit copilașii plângând, au ieșit din apartamente și i-au văzut pe micuți întinși la pământ și pe femeie încercând să se arunce de la înălțime.

"Mătușa noastră ne-a aruncat de pe balcon!", se auzeau copiii strigând.

Femeia de 42 de ani locuia în casa surorii sale, însă nimeni nu știe de ce și-a aruncat nepoții pe balcon. Tatăl celor doi frățiori, care era la serviciu, a fost alertat tot de vecini. Mama micuților era în casă când s-a întâmplat nenorocirea și a suferit un șoc.

Echipele de prim-ajutor chemate la fața locului i-au luat pe copii și mătușa lor și i-au transportat la spital. Băiețelul și fetița au fost internați în Pedon, în timp ce mătușa a ajuns în Thriasio.

Din fericire, copiii nu au suferit răni grave, iar luni au fost externați. S-au întors acasă veseli și zâmbitori, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Mătușa lor, în schimb, care se confruntă cu probleme psihologice, se află încă la spital, cu polițiștii la ușă.