mamaplus

TV8 l-a dat afară pe Dorin Galben, după interviul cu Veaceslav Platon: „Din considerente de politică editorială şi valorile postului”

-
//
10.03.2024

TV8 a decis să rezilieze contractul de colaborare cu Dorin Galben, autorul și moderatorul talk-show-ului „Freedom”, după interviul cu omul de afaceri, Veaceslav Platon. Anunțul a fost făcut de jurnalista Mariana Rață, scrie Unimedia.

mamaplus

TV8 anunță că a decis, de comun acord, din considerente de politică editorială și valorile postului nostru TV, să rezilieze contractul de colaborare cu Dorin Galben, autorul și moderatorul talk-show-ului „Freedom”. Emisiunea a fost lansată în urmă cu doi ani și a fost difuzată în ziua de marți”, a scris Mariana Rață.

Dorin Galben a realizat un interviu cu omul de afaceri, Veaceslav Platon, care a fost difuzat astăzi, 10 martie,  pe youtube. „Am vorbit acuzațiile care i se aduc, pentru ce a fost condamnat la închisoare, cum a fost eliberat și plecarea la Londra din cauza că risca să ajungă din nou după gratii. Am discutat și despre relația cu prezentatoarea TV Natalia Morari și cum această relația i-a afectat cariera ei. Veaceslav Platon a povestit și ce viață avea în pușcărie, dar și ce secrete avea Vladimir Plahotniuc”, a scris Dorin Galben.

Interviul poate fi vizionat aici.