mamaplus

Tragedie la Ialoveni: Un bunic și nepotul său de 4 ani au murit după ce căzut sub gheața unui iaz

-
//
14.02.2021

Un bărbat și nepotul acestuia în vârstă de 4 ani s-au înecat astăzi într-un iaz din satul Misovca raionul Ialoveni. Tragedia a avut loc în jurul orei 10:45. Alături de ei se afla și al doilea nepot, în vârstă de 14 ani. Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă IP Ialoveni, Olesea Gherman. Conform primelor informații, bunelul a mers la săniuș cu nepoții săi pe iazul din satul Misovca. La un moment dat bărbatul împreună cu unul dintre nepoți au căzut sub gheață și s-au înecat. 

Poliția precizează că în scopul documentării și stabilirii tuturor circumstanțelor cazului la fața locului s-a deplasat Grupul operativ al IP Ialoveni în deplină componența. Ca urmare a acțiunilor de urmărire penală efectuate la fața locului s-a stabilit că la data de 14 februarie, în jurul orelor 09:10, bunicul în vârstă de 61 ani, fiind împreună cu nepoții s-au deplasat la lacul de acumulare amplasat la o distanță de aproximativ 500-700 metri de la s. Misovca r. Ialoveni pentru a vedea cum este gheața.

Fiind la o distanță de aproximativ 20 metri de la malul lacului din cauza gheții ce era subțire aceasta a crăpat și toți 3 au căzut în apă. La scurt timp câțiva locuitori ai satului Misovca, văzând cele întâmplate, au intervenit pentru a-l salva pe băiatul de 14 ani, scoțându-l din apă. Copilul se afla sub supravegherea medicilor.