mamaplus

Tragedie la Hâncești: Doi minori ar fi înjunghiat și incendiat un bărbat

-
//
08.12.2023

Doi adolescenți de 15 și 16 ani au fost reținuți de oamenii legii după ce ar fi ucis cu sânge rece un bărbat de 64 de ani din Hâncești.

mamaplus

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, în dimineața de 5 decembrie, oamenii legii au fost sesizați cu privire la producerea unui incendiu într-o gospodărie. După lichidarea incendiului, pompierii au depistat în casă cadavrul carbonizat al proprietarului, un bărbat de 64 de ani, transmite Știri.md. 

La examinarea cadavrului, medicul legist a depistat că victima avea mai multe plăgi pe diferite părți ale corpului, provocate de un obiect ascuțit. Ulterior, polițiștii și procurorii din Hâncești au identificat și reținut doi minori de 15 și 16 ani.

Preliminar, oamenii legii au constatat că cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice cu victima, iar la un moment între ei s-ar fi iscat un conflict.

Astfel, minorii i-ar fi aplicat bărbatului multiple lovituri cu un obiect ascuțit pe mai multe părți ale corpului, după care ar fi incendiat locuința.

Minorii au fost reținuți pentru 72 de ore. Aceștia nu sunt la prima abatere de la lege, fiind anterior condamnați condiționat.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pe acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.