mamaplus

Tavanul unui bloc din Chișinău a căzut peste o femeie țintuită la pat

-
//
10.07.2024

A rămas în viață ca prin minune, dar fără un acoperiș deasupra capului. O femeie țintuită la pat și-a văzut moartea cu ochii după ce tavanul din camera sa a căzut. Familia victimei este disperată pentru că femeia urmează să fie externată după incident, dar nu are unde reveni. Mai mult, de renovare nici vorbă, cel puțin până la efectuarea unei expertize care însă întârzie. Îngrijorați sunt și ceilalți locatari ai blocului, care ne spun că nu pot dormi noaptea de frică să nu ajungă sub dărâmături.

mamaplus

Incidentul s-a întâmplat sâmbătă la prânz, în timp ce femeia se afla în cameră, fiind țintuită la pat. Fiica acesteia spune că a tras o sperietură soră cu moartea, transmite tv8.md.

„Am ajuns până la ușă și am observat cum tavanul se mișcă, am făcut un pas înainte și s-a dărâmat totul. S-a întunecat totul. Am reușit să deschid ușa și am strigat după ajutor, strigam „mama, mama” pentru că am crezut că a murit”, a menționat proprietara apartamentului, Inga Iorga.

Din fericire, victima s-a ales doar cu câteva leziuni ușoare și a fost transportată la spital. Acum femeia urmează să fie externată, doar că fiica acesteia spune că nu are unde să o aducă, deoarece nu poate face reparații în apartament până când autoritățile nu vor efectua expertiza tehnică.

Citește mai departe pe tv8.md.