mamaplus

Rodica Untilă a povestit despre experiența traumatizantă de la naștere: “ Ei băgau mâinile ca să scoată copilul”

-
//
09.02.2024

Rodica Untilă are o fetiță minunată, Paula, de 7 anișori. A fost un copil foarte dorit și așteptat, însă experiența traumatizantă a nașterii au făcut-o pe bloggeriță să-i fie frică să aducă pe lume un al doilea copil.

mamaplus

În cadrul interviului cu Dorin Galben, Rodica a povestit cum a decurs nașterea Paulei. Cu toate că medicul i-a recomandat să facă cezariană, influencerița a insistat și a născut natural.

“Mi-au provocat nașterea la 41 de săptămâni. Asta a fost așa de strașnic. Ei băgau mâinile ca să tragă copilul, contracțiile și așa erau dureroase, dar durerea cea mare a fost când băgau mâinile ca să o scoată. Totul a fost pe viu, fără epidurală, foarte stresant. Mulțumesc lui Dumnezeu că am născut un copil sănătos. Femeia se sacrifică pentru copil.”

Apariția copilului a fost o adevărată provocare pentru familia Untilă, pe care au trecut-o cu brio. 

“Eram foarte speriați, de la orice respirație eram emoționați. Paula a fost genul de copil care încurca ziua cu noaptea. Deci, noaptea nu mă puteam odihni, venea soțul de la serviciu și stătea cu ea. Am avut probleme foarte mari și cu lactația. M-am chinuit o lună și jumătate, dar a trecut și am alăptat-o un an și 6 luni”, a povestit influencerița.

Rodica a vorbit și despre cele 30 de kilograme adunate în timpul sarcinii. 

“Credeam că dacă ai pofte, trebuie să ți le îndeplinești, am început să mănânc foarte mult dulce, foarte multe făinoase și administram niște hormoni. Am crezut că e ceva normal. În ultima săptămână nu mă puteam ridica din pat, îmi era greu.”

mamaplus

Amintim că Rodica Untilă este o influenceriță din Republica Moldova, urmărită de peste 260.000 de oameni.

Sursa: Mamaplus.MD