Poftele nebune de cumpărături se împlinesc vara la mall!

Poftele nebune de cumpărături se împlinesc vara la mall!

-
//
20.07.2016

Fie că ai fost deja în vacanță sau abia urmează să mergi, aceste escapade nu durează niciodată suficient de mult, nu-i așa? Iar vara e prea lungă și frumoasă pentru a te mulțumi cu puținul! Shopping MallDova a găsit soluția – îți face vacanță de vis chiar aici, în jungla urbană!

Poftele nebune de cumpărături se împlinesc vara la mall!

În perioada 15 iulie – 15 august vino la Shopping MallDova, unde te vom face să uiți de caniculă, rutină și plictiseală! În raiul tropical din inima capitalei te așteaptă o atmosferă colorată și relaxantă cu:

  • oportunități de distracție cu prietenii sau familia – bowling, billiard, rollerdrome, cinema, aparate de joc, photobooth.
  • restaurante cu gustoșenii de sezon: băuturi răcoritoare, cocteiluri, bucate clasice și exotice, cafele energizante, business lunch.
  • totul pentru copii – jocuri, jucării, hăinuțe în tendințe, activități educative și distractive.
  • shopping pentru orice gust și orice stil: business, casual, sport, high class, economy.
  • și tot ce ți-ai mai putea dori de la o vară toridă!

Dar cireașa de pe prăjitură sunt reducerile de sezon. Brandurile tale preferate din Shopping MallDova te vor copleși cu etichete incredibile, care arată până la -70%! Vezi aici lista completă de reduceri și grăbește-te să prinzi piesele de rezistență ale acestei veri aproape gratis! Făcând cumpărături în valoare minimă de 250 lei, ai șansa să câștigi unul din aceste premii:

  • 5 extractoare de nutrienţi NutriBullet
  • 5 valize Samsonite
  • 3 aparate foto Canon

Pentru a fi la curent cu toate detaliile, dar mai ales pentru inspirație, urmărește-le pe cele mai apreciate bloggerițe de fashion din țară. De la ele vei afla ce ținute îți poți crea din piesele aflate la reduceri, unde găsești cele mai cool articole și ce chilipiruri nu poți rata!

Citește recomandările lor, însoțite de poze și video la:

Petrece-ți vara la mall, iar Shopping MallDova îți promite amintiri de neuitat!