mamaplus

O mamă tânără de 17 ani a vrut să-și pună capăt zilelor pe podul de peste Nistru

-
//
12.11.2020

O tânără de 17 ani din orașul Tiraspol a fost salvată ca prin minune după ce a încercat să pună capăt zilelor. Totul s-a întâmplat pe podul de peste Nistru când salvatorii au observat o fată care încerca să sară în apă. Primul salvator care ajuns la fața locului e un stagiar, fost fotbalist și anume Evghenii Krikunenko. Cazul a avut loc la sfârșitul lunii octombrie.

Ajuns la fața locului, nu a găsit pe nimeni și doar a auzit strigătul după ajutor al fetei care stătea agățată în spatele balustradei podului și ținând cu o mână bara inferioară a gardului, potrivit serviciului de presă al așa zisului Minister al Afacerilor Interne al PMR, scrie novostipmr.com.

Tânărul de 22 de ani s-a aplecat peste balustradă și a salvat viața minorei. În urma investigațiilor, s-a dovedit că tânăra este din Chițcani, iar în februarie anul acesta a devenit mamă. La Tiraspol, împreună cu prietenii, s-a odihnit pe o barcă, unde, potrivit ei, a consumat alcool.

În prezent, poliția află toate circumstanțele incidentului.

Evgenii Krikunenko are 22 de ani, este fotbalist și a vrut să devină antrenor, dar nu a reușit. Astfel, a decis să se alăture poliției. După un astfel de „botez de foc”, Evgheni spune că va continua această cale. La sfârșitul stagiului, la data de  2 noiembrie 2020, tânărul a primit primul grad special de sergent de poliție junior.

mamaplus