mamaplus

O mamă a fugit de acasă, cu cei trei copii, după ce soțul a lovit-o brutal de câteva ori

-
//
25.03.2021

O femeie în vârstă de 35 de ani, a cerut ajutor poliției, fugind de acasă împreună cu cei trei copii minori, după ce soțul său a făcut scandal și ar fi lovit-o. Poliția orașului Gura Humorului din România a primit un apel la urgență marți, în jurul orei 16.00, găsind-o pe femeie la locuința mamei sale, însoțită de cei trei copii. Femeia a relatat că, pe fondul consumului de alcool, în urma unui conflict, a fost lovită în mod agresiv de către soțul său. Ea s-a speriat și a părăsit domiciliul.

Femeia nu avea leziuni vizibile, însă polițiștii au constatat că în acest caz există risc iminent, astfel că au emis un ordin de protecție provizoriu, valabil 5 zile. Polițiști i-au adus la cunoștință ordinul soțului agresiv, fiindu-i transmise obligațiile pe care le are, în special cele legate de interdicția de a se apropia de femeie sau de locuința comună.

Femeia a fost îndrumată către Serviciul de Medicină Legală, pentru ca un medic să constate ce leziuni a suferit, precum și spre Judecătoria Gura Humorului, dacă va dori să obțină un ordin de protecție pe termen mai lung.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie.