mamaplus

O mamă din Anenii Noi și cei patru copii ai săi au ajuns la spital după ce căruța în care se aflau a fost lovită de o mașină

-
//
28.08.2020

Patru copii și mama lor de 40 de ani au ajuns la spital, după ce căruța în care se aflau a fost lovită de un automobil. Accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Troiţa Nouă din raionul Anenii Noi. Potrivit poliției, femeia era în stare de ebrietate.

Oamenii legii spun că femeia de 40 de ani conducea o căruță în care se aflau patru copii ai săi, cel mai mic având doar un an, iar ceilalți - 10, 8 și, respectiv, 6 ani.

La un moment dat, căruța a fost lovită de un automobil marca Volkswagen, condusă de un bărbat în vârstă de 30 de ani. Șoferul le-a spus polițiștilor că, în timpul deplasării, ar fi fost orbit de lumina farurilor unui alt automobil care venea din sens opus. Drept urmare, a lovit căruţa care circula pe aceeaşi bandă.

Mama şi cei patru copii s-au ales cu leziuni uşoare. Femeia a fost testată de către inspectorii de patrulare cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că era beată.

Potrivit oamenilor legii, ea avea o concentraţie de 0,47 miligrame per litru de alcool pur în aerul expirat, ceea ce înseamnă de trei ori mai mult decât norma admisă de lege.

Toți cei patru copii și mama lor au fost transportaţi pe Spitalul Raional Anenii Noi. Cazul este investigat de către poliţie.