mamaplus

O fetiță din Cahul a rămas orfană de mamă în urma unui accident tragic

-
//
15.01.2021

O femeie de 35 de ani a murit noaptea trecută la Cahul, iar fetița sa de 8 ani și partenerul de 33 de ani au fost transportați la spital cu traumatisme, după ce mașina în care se deplasau a derapat și s-a rostogolit pe traseul R-32, în apropierea satului Lebedenco. Potrivit Poliției, șoferul automobilului a părăsit locul accidentului, iar după ce a fost găsit, acesta s-a dovedit a fi în stare avansată de ebrietate.

Poliția a stabilit că impactul s-a produs aproximativ la ora 22:10, iar automobilul era condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani. În rezultatul impactului, pasagera de 35 de ani a decedat pe loc din cauza traumelor. Bărbatul și minora au fost scoși din mașină, după care li s-a acordat ajutor medical. Ulterior, cei doi au fost internați pentru îngrijiri la spitalul raional Cahul. Medicii spun că viața lor este în afara oricărui pericol.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului cu automobilul avariat, însă a fost localizat și reținut în scurt timp. Fiind testat cu alcooltestul „Drager”, s-a dovedit că șoferul de 28 de ani era în stare avansată de ebrietate, concentrația de alcool în aerul expirat fiind de 0,76 mg/L.

Persoana bănuită a fost reținută pe 72 ore conform prevederilor art. 166 CPP, în cadrul cauzei penale intentate conform prevederilor art. 264 alin. 4 Cod Penal precum şi a fost pornită cauză penală pe faptul părăsirii accidentului art. 266.