mamaplus

O copilă de 12 ani a fost bătută și umilită de patru adolescente (VIDEO)

-
//
14.05.2021

O copilă în vârstă de 12 ani a fost bătută cu bestialitate de patru adolescente cu vârste cuprinse între 15-17 ani. Incidentul a avut loc la data de 10  mai, iar după ce imaginile au apărut pe rețelele sociale, polițiștii au deschis un dosar penal. Două din cele patru adolescente au fost reținute pentru 24 de ore.

Incidentul a avut loc luni, în apropierea unei stații de autobuz din localitatea Târgu Jiu, România, informează libertatea.ro. Fata de 12 ani este jignită și lovită cu bestialitate de cele patru adolescente. De asemenea, momentul în care victima este lovită cu palmele și trântită la pământ a fost filmat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe, în care se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta. Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore și au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Amintim că un caz similar de bullying a avut loc la începutul lunii februarie în sectorul Ciocana din Chișinău, când cinci fete au bătut o adolescentă de 16 ani cu pumnii și picioarele, și au umilit-o. Trei dintre ele vor compărea pe banca acuzaților pentru huliganism.