mamaplus

În Moldova s-a deschis Centrul Internațional de Alergologie Moleculară

-
//
23.06.2020

Laboratorul medical Alfa Diagnostica lansează o subdiviziune specializată în domeniul alergologiei și imunologiei clinice - Centrul Internațional de Alergologie Moleculară ALFAllergy.

Specialiștii Centrului vor oferi asistență medicală de înaltă calificare adulților și copiilor care suferă de următoarele boli: astm bronșic, rinită alergică, dermatită atopică și de contact, alergii alimentare și medicamentoase, edem Quincke, imunodeficiențe.

Centrul dispune de posibilități unice pentru examinare clinică, instrumentală și de laborator a pacienților, precum și pentru tratamentul modern al acestora.

Fiecare specialist al Centrului are un nivel înalt de profesionalism, format în procesul îndelungat de practică clinică, formare continuă, participare regulată la seminare, conferințe și congrese tematice naționale și internaționale etc.

În cadrul Centrului activează un consiliu de experți naționali și internaționali din domeniul alergologiei, imunologiei și farmacologiei clinice, a căror experiență profesională poate contribui la soluționarea problemelor clinice complexe.

Centrul Internațional de Alergologie Moleculară ALFAllergy este partener oficial al Universității Medicale din Viena (Austria), unul dintre liderii mondiali în domeniul cercetării alergologiei moleculare.

Centrul Internațional de Alergologie Moleculară ALFAllergy

Adresă: Republica Moldova, mun. Chișinău, str. București, 116
Telefon: +373 22 901 100

Alfa Diagnostica – companie de diagnostic, care include un laborator medical modern și o rețea de centre de prelevare a analizelor. Este parte componentă a unui holding, care include și Alfa Biobank – bancă de țesuturi și celule umane și Oncogene – serviciu oncologic de profilare genomică completă și personalizarea strategiilor terapeutice

Adresa: Laborator central - mun. Chișinău, str. N.Testemițanu, 21
Telefon: (+373 22) 82 44 44, 078 55 44 44
E-mail: info@alfalab.md
Facebook
SIte