mamaplus

Medicul Marina Trofimciuc își donează ziua de naștere unei fetițe cu arsuri

-
//
12.07.2024

Marina Trofimciuc este astăzi omagiată. Cu această ocazie, medicul a decis să-și îndemne prietenii și cunoscuții să doneze pentru o fetiță dintr-o familie modestă, care are nevoie de o intervenție estetică.

mamaplus

“Salutare, oameni buni din comunitatea mea! În acest an, am o dorință specială de ziua mea, care ar putea prinde viață doar cu ajutorul vostru. Am decis ca în loc de cadouri și flori, să vă îndemn să donați pentru o fetiță care, în ciuda vârstei fragede, a avut de îndurat prea multe suferințe. 

Eliza este o fetiță de 3 ani, care vine dintr-o familie cu 5 copii. Mama suferă de o boală incurabilă în stadiu avansat, care nu-i permite să muncească, iar tatăl este angajat cu un salariu care nu acoperă nici cheltuielile elementare. Și de parcă nu erau suficiente necazuri, s-a mai adunat unul.

Din păcate, când avea puțin peste un an, micuța a fost victima unui incident, care i-a lăsat urme grave pe corp. Într-un moment de neatenție, fetița a răsturnat un vas de apă clocotită peste ea și a rămas cu arsuri de gradul II pe diferite porțiuni ale corpului. Deja a fost realizată o intervenție, iar acum ar avea nevoie de încă una, pentru a înlătura semnele de pe piept și de tratament de recuperare. Suma necesară e 10 000 de lei, pe care părinții nu și-o pot asuma.

Tot ce-mi doresc astăzi e să putem acoperi suma acestei intervenții. Donează AICI, menționând ”Marina”, donație valabilă cu cardul de la orice bancă comercială sau Paypal .

Cred în puterea oamenilor și sunt convinsă că vom reuși!

Vă sunt recunoscătoare!”, a menționat ORL-ista.