mamaplus

Maria Ciorici, mai emoționată ca niciodată: ”În brațele lui mă simt ca o adolescentă”

-
//
09.02.2022

Acum un an, bloggerița Maria Ciorici și-a regăsit dragostea după un mariaj complicat și un divorț dureros. Ea spune că și-a întâlnit actualul iubit prin intermediul rețelelor sociale, iar astăzi marchează un an de relație. Maria mărturisește că a fost dragoste la prima vedere, chiar dacă relația nu a fost una chiar atât de roz precum pare.

Deși povestea lor de dragoste a început acum un an, bloggerița și-a ținut în mare secret iubitul și abia în vara anului trecut a filmat un videoclip alături de Valentin și a publicat primele imagini cu el. Pe lângă comentariile pozitive, au fost și negative în care se vorbea de cele mai multe ori despre diferența de 7 ani între ei. Din cauza criticilor din mediul online, bloggerița s-a confruntat cu depresia.

”Eu sunt mai mare decât el cu 7 ani. El are o logică și o gândire mult mai bună în comparație cu ăștia mai bătrânicioși. Are un suflet foarte mare și pe mine asta m-a atras la el. Eu chiar trăiesc cu ziua de azi și nu mă afectează nimic absolut.”, spunea Maria Ciorici pe Instagram.

Bloggerița mărturisește că se simte ca o adolescentă în brațele lui.

”Eu trăiesc în acest an o poveste și noi într-un an am realizat ceea ce oamenii ar putea face timp de o viață. Dacă am putut noi atât de multe lucruri să facem împreună, înseamnă că ne potrivim. În doi putem face lucruri mari și frumoase. Au fost și momente la început când eu am vrut să ne despărțim, dar acum știm sigur că nu mai putem unul fără altul. Am ajuns la concluzia că pe un om care nu te iubește nu îl ții cu nimic. Omul care te iubește va rămâne lângă tine oricât de mult ai încerca să te desparți...”, povestește artista.

În ceea ce privește o eventuală căsătorie, Maria spune că este prea devreme să vorbească despre acest subiect, deși Valentin a avut deja câteva tentative.

mamaplus