mamaplus

Mareo a împlinit 3 luni. Ce mesaj motivațional a scris Marina Cârnaț

-
//
23.10.2023

Astăzi, mezinul familiei Cârnaț a împlinit 3 luni. Cu această ocazie, Marina Cârnaț a publicat o poză cu Mareo și a scris un mesaj motivațional pentru toate femeile care vor să combine viața de familie cu o afacere profitabilă.

mamaplus

“Mareo - ingerasul nostru, astăzi la 3 luni 🤍 Cât de minunat e să îmi cresc copilașii, fiind prima care vede si se bucura de fiecare reușită a lor!

“Marina, cum reusesti acum să dezvolți afacerea la un nivel atât de mare și să crești cei 9 copii ai tai?”

Vreau să răspund la aceasta întrebare pentru a inspira si multe alte mamici, dar si pentru a motiva multe femei sa aleagă oportunitatea de munca de acasă, alături de copilasi, alături de familie!

Da, e posibil și e real să fii mamă prezenta și iubitoare și in același timp sa fii propriul tău șef, să fii liberă și independenta, să ai energie și bucurie și sa lucrezi când și de unde îți e convenabil!

Pentru mine e esențial sa îmi Organizez timpul corect pentru menținerea echilibrului între viața de familie și alte responsabilități pe care le am.

1. Ziua e planificata pe ore: gătit, curat, mese, activități școlare sau extracurriculare și timp de joacă sau recreere…”

mamaplus

Amintim că Marina și Teodor Cârnaț cresc împreună 9 copii. Pe lângă maternitate, influencerița are și o afacere de succes, care îi aduce lunar un venit considerabil.

Sursa: Mamaplus.MD