mamaplus

Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică jr., primele declarații după nașterea fiului său

-
//
27.09.2019

Frumoasa brunetă trăiește un vis frumos de când a devenit mămică pentru prima oară. Acum câteva luni ea l-a adus pe lume pe Alexandru și se simte cu adevărat împlinită. Și a ținut să arate acest lucru printr-un mesaj emoționant.

mamaplus

"Astăzi cineva m-a întrebat ce s-a schimbat în viața mea de când am devenit mamă. Am răspuns: totul. Am cunoscut un sentiment unic de iubire infinită, o dorință imensă de a-i oferi puiului meu tot ce este mai bun pe acest pământ, am simțit cu adevărat pentru prima dată un sentiment de fericire care nu se compară cu nici un altul de până acum. O bucurie fără margini, care mă face să mă simt o femeie împlinită, puternică și demnă! Am înțeles acum țoață grija pe care părinții mei mi-au purtat-o de când m-am născut și mi-o vor purta mereu, indiferent de vârsta pe care o voi avea! Am înțeles acum ce contează cu adevărat în viață," a scris Lavinia Parva.

"Am luat destule kilograme"

mamaplus

Cântăreața a vorbit și despre kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii și a recunoscut că nu au fost puține, dar face eforturi pentru a reveni la silueta pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată.

”Am luat destule kilograme, am reținut multa apă. Am rămas cu câteva kilograme pe care o să le dau jos treptat. Sigur că mi-aș dori să fiu mai slabă, cum eram înainte," a mai spus soția lui Ștefan Bănică.

Sursa