Lady Gaga, surprinsă sărutându-se cu noul iubit

Lady Gaga, surprinsă sărutându-se cu noul iubit

-
//
09.03.2017

Mulți sperau ca pauza dintre Lady Gaga și Taylor Kinney să se termine și ca cei doi să-și reia relația amoroasă. Ei bine, cântăreața are alte planuri amoroase.

Lady Gaga, surprinsă sărutându-se cu noul iubit

După cum s-a zvonit în urmă cu câteva săptămâni, Lady Gaga se iubește acum cu managerul ei, un bărbat pe nume Christiano Carino. Și de data aceasta nu sunt doar zvonuri în spatele acestor afirmații. Cei doi au fost surprinși de paparazzi, luni dimineața, în fața unui restaurant, sărutându-se de mama focului.

Îmbrăcată într-o salopetă albă, artista și iubitul ei s-au distrat alături de prieteni apropiați în Sunset Tower, din West Hollywood. La plecare, cei doi îndrăgostiți n-au rezistat și s-au sărutat în plină stradă, fără să țină cont că paparazzi ar fi pe urmele lor, scrie Okmagazine.

Ținându-se de mână și zâmbindu-și, cei doi n-au mai lăsat loc de interpretări, ci au demonstrat tuturor că între ei e o relație amoroasă destul de serioasă.

Lady Gaga, surprinsă sărutându-se cu noul iubit

Amintim că primele zvonuri legate de idila lor au apărut luna trecută, pe când artista a susținut un concert la Super Bowl.

Atunci, un martor i-a văzut sărutându-se chiar pe stadion, cu câteva ore înainte ca Super Bowl să-nceapă. Ulterior, Lady Gaga a dat un interviu, în care a lăsat să se înțeleagă că e un sâmbure de adevăr în acele zvonuri, dar că nu e pregătită să mai vorbească lumii întregi despre viața ei personală.

Sursa: Unimedia.info