mamaplus

La 51 de ani, Jennifer Aniston își dorește foarte mult să devină mamă

-
//
12.02.2020

Actrița a făcut câteva declarații cu adevărat inedite pentru Interview Magazine cu privire la dorința ei de a deveni mamă. Jennifer Aniston a fost intervievată de Sandra Bullock, iar aceasta i-a pus câteva întrebări destul de personale lui Jennifer. 

„Există vreun lucru pe care nu ai apucat să îl faci și ți-l dorești cu nerăbdare? Există ceva în plan?”, a întrebat-o Sandra. „Nu este vorba de ceea ce mă văd făcând, dar este mai mult vorba despre o imagine pe care o am în minte, în care aud și văd oceanul, aud râsete, văd copii alergând. Asta este o imagine destul de frumoasă pe care o am”, a răspuns Jennifer.

mamaplus

Jennifer Aniston este și protagonista unui editorial surprinzător pentru Interview Magazine, fiind și un cadou cu ocazia zilei sale de naștere. „Mulțumesc @interviewmag pentru această surpriză de ziua mea de naștere. Nu aveam nici o idee că va apărea astăzi. Mă simt mândră și onorată să sărbătoresc cu această copertă. Mulțumesc echipei pentru celebrarea femeii la orice vârstă… se pare că este extrem de distractiv la 51 de ani”, a declarat Jennifer.

Jennifer Aniston este fericită chiar dacă s-a despărțit de fostul ei soț, Justin Theroux, în februarie 2018. Ea a scris și un articol emoționant pentru Huffington Post despre speculațiile din presă în ceea ce privește o posibilă sarcină. „Da, s-ar putea să devin mamă într-o zi și, din moment ce spun asta, voi fi prima care vă va anunța. Dar nu sunt în căutarea maternității deoarece m-aș simți incompletă într-un fel, așa cum știrile legate de celebrități ne-ar face să credem. Suntem compleți și cu și fără un partener sau un copil”, a spus Jennifer Aniston.

mamaplus