mamaplus

Kate Middleton a publicat o fotografie cu ea după trei luni de la anuțul despre diagnosticul de cancer

-
//
17.06.2024

Kate Middleton face publică o fotografie recentă cu ea și confirmă prima apariție publică de la diagnosticarea cancerului.

mamaplus

Palatul Kensington a lansat o nouă fotografie a Prințesei Kate de când și-a anunțat diagnosticul de cancer în martie. Odată cu poza a venit și o confirmare că ea va apărea mâine la „Trooping the Colour”, o sărbătoare anuală de vară în cinstea monarhului britanic, scrie ProTV.ro.

„Majestatea Sa este încântată că Prințesa poate participa la evenimentele de mâine și așteaptă cu nerăbdare această zi”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham pentru Harper's Bazaar, în numele Regelui Carol al III-lea”.

Noua fotografie o arată pe Kate stând sub un copac, pe malul unui lac. Este îmbrăcată lejer, poartă un tricou alb, un blazer bej cu dungi și blugi.

Palatul Kensington anunță că fotografia a fost făcută de Matt Porteous săptămâna aceasta în Windsor, Anglia. 

„Sunt profund onorat și recunoscător că am avut ocazia să surprind un moment atât de special”, a scris fotograful pe pagina sa de socializare, în dreptul pozei.

​Cu doar o săptămână înainte ca evenimentul să aibă loc, Kate Middleton anunța că nu mai poate participa, deși era colonelul gărzilor irlandeze, care urmează să participe la Trooping the Colour. Se pare că starea ei este mai bună, astfel încât a decis să participe la eveniment. 

Catherine a publicat o declarație extrem de personală în care reflectă atât progresul pe care l-a făcut de când a fost internată pentru prima dată în spital pentru o operație abdominală în ianuarie, cât și drumul lung spre recuperare pe care încă îl parcurge.

„Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste”, a scris Prințesa Catherine.

„În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să accepți că organismul tău se odihnește”, a spus prințesa. „Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum ”

​„Nu am ieșit încă din pădure”, a scris ea. „Învăț cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea. Luând fiecare zi așa cum vine, ascultându-mi corpul și permițându-mi să-mi iau timpul atât de necesar pentru a mă vindeca”, a mai scris ea.