mamaplus

Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump, a murit

-
//
15.07.2022

Fostul fotomodel Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump, a murit la vârsta de 73 de ani, a declarat familia pentru ABC News. Ea a fost mama a trei dintre copiii fostului președinte: Donald jr., Ivanka și Eric Trump.

Într-o declarație pe platforma sa, Truth Social, Donald Trump o evocă pe Ivana ca fiind o „femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață minunată și inspirată. Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai ei, Donald Jr, Ivanka și Eric. Era atât de mândră de ei, așa cum și noi toți eram atât de mândri de ea”, a scris Donald Trump.

Paramedicii din Manhattan, care au răspuns la un apel pentru stop cardiac, au găsit o femeie în vârstă de 73 de ani în apartamentul din Upper East Side în care locuia Ivana Trump, joi, puțin după ora 12:30, relatează ABC News, care citează un comunicat al departamentului pentru situații de urgență din New York. Deocamdată, nu a fost anunțată cauza decesului.

Ivana Trump, care a crescut sub regimul comunist în fosta Cehoslovacie, s-a căsătorit cu Donald Trump în 1977. Cuplul a divorțat în 1992.