mamaplus

Iuliana Beregoi, copleșită de cadouri! Cum s-a fotografiat artista lângă bolidul ei de 100.000 de euro

-
//
23.10.2023

Iuliana Beregoi are peste 1,3 milioane de urmăritori pe contul de Instagram și este una dintre cele mai iubite artiste din România și Republica Moldova.

mamaplus

Succesul i-a adus o mulțime de beneficii, așa că artista își permite orice moft. La 19 ani, Iuliana Beregoi conduce un Porsche Macan, în valoare de peste 100.000 de euro. Mașina a primit-o în dar la majorat, iar în urmă cu câteva luni, artista și-a dus bolidul într-un salon de tuning. Ce a ieșit e deja viral pe TikTok!

Iuliana și-a personalizat mașina și a optat pentru o nuanță de roz pudrat. În filmulețul care s-a viralizat pe TikTok, managerul artistei, Cătălin Dascălu, spune că este prima mașină din Europa care are această culoare, scrie ProTv.ro.

Recent, artista s-a fotografiat lângă bolidul ei și a postat imaginile pe Instagram. Iuliana le-a stârnit curiozitatea fanilor după ce a apărut cu un buchet imens de trandafiri albi. Și acesta nu este singurul cadou pe care artista l-a arătat fanilor. Vedeta s-a fotografiat lângă un portret imens cu chipul ei. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Ești mai frumoasă ca acel buchet!”, „Cât de frumoasă poți fi!”, „Minunată!”, „Cea mai frumoasă fată!”, „Ai dat trendul cu poza asta”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje primite de Iuliana pe contul de Instagram. Discretă din fire, artista nu a dezvăluit cine este persoana care a surprins-o plăcut.

mamaplus

Într-un interviu recent, Iuliana Beregoi a ținut să sublinieze că este singură și că în momentul acesta nu este implicată în nicio relație.

 „Am și eu crush, să zic așa. Pe cineva în viața mea personală nu am. Dar când o să am și o să fiu pregătită să fac asta public, neapărat o să fac. Eu consider că oamenii se îndrăgostesc o singură dată în viață și pot să spun că nu, nu am fost îndrăgostită”, a declarat ea, pentru un post tv.

mamaplus