mamaplus

Incendiu într-un apartament din Chișinău

-
//
28.06.2024

Intervenția IGSU pentru stingerea flăcărilor într-un apartament de pe strada Miron Costin 17/3 din municipiul Chișinău, scrie IGSU.

mamaplus

În după amiaza zilei de 28 iunie 2024, pompierii IGSU au intervenit pentru a stinge flăcările care au afectat un apartament într-un bloc de locuit de pe strada Miron Costin 17/3 din municipiul Chișinău.Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:40. Potrivit primelor informații, fum dens a fost observat de la geamul unui apartament de la etajul 1 al unui bloc de locuit cu 5 nivele. La fața locului au fost îndreptate cinci echipe de pompieri, pentru a gestiona și a stinge focul în cel mai scurt timp posibil.

Ajunși, salvatorii au stabilit că focul a cuprins mai multe bunuri materiale din interiorul locuinței. La moment, nu s-au înregistrat victime, iar angajații IGSU efectuează lucrări e evacuare a persoanelor din apartamentele vecine și de la etajele superioare. Arderea a fost localizată la ora 13:10.

Forțele și mijloace de intervenție ale IGSU continuă să intervină la fața locului pentru lichidarea completă a incendiului.

Cauza izbucnirii incendiului și pagubele estimate urmează să fie stabilite ulterior de specialiști.