mamaplus

Ina Chișlaru și-a făcut bagajele și s-a mutat în Spania alături de soț și cei trei copii

-
//
07.07.2022

În primăvara acestui an, antrenoarea de fitness și mama a trei copii, Ina Chișlaru, și-a îndeplinit un mare vis – a vizitat Spania pentru prima oară. Se pare că atmosfera vibrantă, clima blândă, precum și mâncarea sănătoasă și prietenoasă cu silueta i-au plăcut atât de mult încât a decis să se reîntoarcă pe tărâmul iberic, doar că de această dată în calitate de emigrantă.

Autoarea proiectului Fitness Mama mărturisește că trece printr-un proces greu de conștientizare și adaptare.

”Zilele astea trec printr-un amalgam de emoții: râd, plâng, iar râd, iar plâng. Mutarea s-a dovedit a fi mult mai complicată din punct de vedere emoțional, dar cred că e un proces de conștientizare și adaptare. Partea cea mai grea e că las în urmă prietenii, persoanele dragi și o parte din familie. Cred că asta îmi generează plânsul incontrolabil. Va dura ceva timp, e inevitabil, dar și aici am un plan pe care îl realizez cât mai curând posibil.”, a mărturisit Ina Chișlaru într-o postare pe rețelele sociale.

Antrenoarea de fitness mai spune că perioada grea prin care trece acum se datorează și unei operații spontane pe care a suferit-o recent, însă nu a dezvăluit despre ce este vorba. Fiind o mamă grijulie, Ina a avut niște temeri cu privire la adaptarea copiilor săi în Spania.

”Copiii sunt la fel de entuziasmați ca mine și trăiesc o explozie de emoții, dar bazinul din curtea casei în care ne-am mutat i-a mai liniștit. (...) La întrebarea ”de ce Spania?” răspund că am simțit-o cu sufletul. Am vizitat multe țări, dar numai aici inima mi-a bătut mai repede și a fost cumva pe-o undă cu rațiunea și intuiția. Gânduri sunt multe, emoții și mai multe, încerc să mă adun și să mă concentrez pe ceea ce este cel mai important acum - suntem în sfârșit împreună, iar asta înseamnă forță la puterea 5.”, a mai precizat Ina Chișlaru.

mamaplus
mamaplus