mamaplus

Va dispărea COVID-19 în 2021? Ce spun astrologii

-
//
24.12.2020

Pentru anul 2021 întreaga omenire are o dorință comună – să scape de COVID și să nu mai sufere atâta lume din cauza infecției. Ne va însoți acest virus și în 2021 în maniera în care o face acum? Iată ce spun astrologii.

Astrologul și fondatoarea „Astro Diamond”, Cristina Oxentii, a remarcat faptul că noul an 2021 va fi marcat de imperativul zilei de astăzi - distanțarea, însă aceasta va fi mai mult la nivel social și psihologic.

COVID-19 va persista în mod acut până în primăvara anului 2021, ulterior treptat fenomenul va fi resimțit mult mai ușor.

„În martie-aprilie, treptat, ușor și nu brusc vom pleca de la acest fenomen. Încet vom revni la situația cât de cât normală. În vara anului viitor va fi mai bine și vom putea merge chiar și în vacanță. Cu toate acestea, în multe țări vor fi stabilite reguli stricte la trecerea frontierei”, a relatat Cristina Oxentii.

Potrivit astrologului, COVID-19 nu va dispărea în totalitate. Mai degrabă, oamenii se vor obișnui cu acest virus și se vor adapta acestui fenomen.