mamaplus

Horoscopul săptămânii 7-13 martie 2022: Berbecii sunt mai înțelegători, iar Scorpionii au o intuiție ascuțită

-
//
07.03.2022

În această perioadă putem deveni mai creduli, mai sociabili și totodată vulnerabili în fața unor situații imprevizibile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în această săptămână se numără și cea a Peștilor, care sunt intuitivi și se bucură de un farmec aparte. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Influența stelelor te face mai empatic și înțelegător. Este foarte bine pentru tine pentru că vei avea o săptămână oarecum agitată şi va trebui să înțelegi punctul de vedere al celorlalți din multe aspecte. În sfera familiei, te va ajuta pentru că vei putea rezolva conflictele cu oamenii apropiați și vei întări legăturile. În domeniul profesional, va trebui să te înarmezi cu răbdare pentru că aștepți ceva ce nu se va întâmpla în următoarele zile. 

TAUR: Predomină sentimentul de epuizare în această săptămână. Săptămâna aceasta planetele vor exercita o acțiune pozitivă asupra voastră şi veți fi mai energici. Spre mijlocul săptămânii, vei observa că problemele tale legate de afaceri și de bani încep să se rezolve. La muncă, nu trebuie să îți faci griji, pentru că lucrurile merg bine. Pe de altă parte, în domeniul sentimental, te așteaptă niște zile oarecum conflictuale, dar starea ta de spirit te va ajuta să depășești totul. 

GEMENI: Astrele indică faptul că săptămâna aceasta trebuie să fii foarte atent în tot ceea ce faci. Este posibil ca la serviciu să nu te simți suficient de confortabil și să te gândeşti chiar la schimbarea locului de muncă. Principala "durere de cap" în aceste zile este în plan sentimental. Te va afecta mai ales dacă ai o relație de foarte multă durată în care a intervenit rutina. În aceste zile ai putea întâlni pe cineva care va aprinde în tine dorința și pasiunea, iar această atracție puternică poate pune relația ta în pericol. 

RAC: Urmează o săptămână de schimbări, majoritatea pozitive. La locul de muncă vei face față cu brio și îți vei asuma multe responsabilități. Dacă îți ajuți colegii să se adapteze, superiorii îți vor aprecia abilitățile de conducere și vă vor propune pentru o promovare. Momentan totul merge bine, după cum arată astrele.

LEU: Întregul Univers se întoarce în favoarea ta în această săptămână, mai ales în dragoste și în viața socială totul va merge bine. Vor fi și vești bune inclusiv pentru cei care așteaptă ca problemele lor să fie rezolvate. O schimbare importantă va fi în plan sentimental, mai ales dacă nu ştiai ce alegeri să faci. Se pare că a venit momentul pentru o relație romantică profundă. Vei primi și bani surpriză în aceste zile, care îți vor permite să te răsfeți în plus.

FECIOARĂ: Este timpul să spui cu sinceritate ceea ce simți, ceea ce gândești, pentru că va fi foarte ușor să explici celorlalți sentimentele, ideile și opiniile tale. Vei putea să-ți aperi argumentele cu stilul și cordialitatea ta. La locul de muncă, pot apărea situații complicate, trebuie să eviți fricțiunile şi discuțiile inutile. Dacă cineva încearcă să implice într-o situație tensionată, nu-i permite. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te concentrezi pe sarcinile tale, pentru că oameni importanți așteaptă să vadă evoluția ta, care poate fi compensată cu o promovare sau o creștere de salariu. În dragoste, este timpul să repari tot ce "șchiopăta". 

BALANȚĂ: Săptămâna care urmează e bine să nu te aştepți la lucruri bune, lucrurile nu se îndreaptă prea mult. Nu te descuraja și nu contempla la toate problemele odată, rezolvă una câte una. Te vei simți foarte bine în cercul de prieteni, pentru că te simți iubit. Este posibil să ai anumite temeri și neîncredere la locul de muncă, din cauza apariției unui nou element despre care crezi că te-ar putea umbri. În dragoste, totul funcționează, dar încearcă să îmbunătățești comunicarea cu partenerul tău.

SCORPION: Săptămâna aceasta astrele îți vor ascuți intuiția, iar împreună cu experiența pe care o ai, te va ajuta să rezolvi corect unele probleme. La locul de muncă, perspectivele sunt pozitive, astfel că poți fi promovat sau te poți bucura de nişte bani în plus. În relația cu partenerul de viață, e indicat să te înarmezi cu răbdare. 

SĂGETĂTOR: Săptămâna care urmează, carisma ta este la apogeu, la fel ca empatia. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, vei avea o săptămână spectaculoasă din acest punct de vedere şi pot apărea situații desprinse parcă dintr-un film. Nu te teme că această iubire te va face să suferi, dimpotrivă, te va face foarte fericit. Din punct de vedere profesional, e bine să lucrezi un pic mai intens în această săptămână, dacă vrei ca afacerea sau proiectul tău să continue să crească.

CAPRICORN: Conjuncția astrală din această săptămână te încurajează să iei decizii pe care le amâni de mult timp. Te vei gândi mult la viitor, la proiectele pe care vrei să le începi, la acea afacere pe care o vezi foarte clar şi pentru care ai calculat toate detaliile. Totuși, dacă nu ai încredere suficientă în tine, cere sfatul experților în domeniu sau riști să pierzi bani. În dragoste, este necesar să iei decizii, mai ales dacă relația se clătină demult. Nu uita că o despărțire la timp este o victorie. 

VĂRSĂTOR: Te așteaptă o săptămână excelentă la locul de muncă şi acum, în sfârșit, vei avea ocazia să-ți demonstrezi marea ta abilitate. Va trebui să rezolvi o situație complicată la locul de muncă și o vei face cu succes. Unul dintre superiorii tăi, în care nu ai avut niciodată încredere, va fi cel care te va ajuta. Are multă încredere în talentul tău. De acum încolo vei începe să crești profesional. În plan sentimental, frica de a pierde persoana iubită te face să-ți imaginezi lucruri care nu există. Nu e bine să-l spionezi şi nici să-l "sufoci". 

PEȘTI: Te simți mai neliniștit și mai nervos decât de obicei, iar asta este din cauza influenței stelelor. Vei avea tendința de a acționa din impuls, dar nu este recomandat să faci acest lucru, mai ales dacă ai decizii importante de luat. Numără până la o mie şi nu face pasul până nu eşti complet sigur. Când simți că eşti în pragul unei crize de nervi, evită să te răzbuni pe cei din jur, în special pe cei de la locul de muncă. Te ajută dacă mergi la alergare sau la o plimbare în parc, unde să te bucuri de natură.