mamaplus

Horoscopul săptămânii 4-10 iulie 2022: Berbecii și Săgetătorii au parte de o perioadă dinamică

-
//
04.07.2022

În următoarea perioadă este recomandat să fim prudenți în cheltuieli, ba chiar să punem un ban deoparte. De asemenea, pentru unii nativi va fi mai greu să construiască relații amiabile cu cei din jur și tocmai de aceea, vă recomandăm să fiți mai răbdători. Haideți să vedem ce prezic astrele pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC:
Berbecii au parte de o perioadă dinamică din punct de vedere financiar. Nativii se vor agita să-și crească veniturile sau, cel puțin, să le stabilizeze. Atenție la tendința de a face cheltuieli cam mari. Mercur în Rac le cere să aibă răbdare cu cei dragi și să-i asculte mai mult.

TAUR: Taurilor nu le va lipsi energia în perioada următoare. Nativii vor fi determinați să-și atingă scopurile, însă trebuie să aibă grijă și la tendința de a-și consuma rezervele în prea multe direcții. Mercur în Rac îi susține în negocieri și chiar le aduce pofta de a pleca în vacanță.

GEMENI: Gemenii au toate șansele să se rupă de ceva toxic din trecutul lor. Sunt sfătuiți să nu-și reprime acțiuni și trăirile interioare pentru că acest aspect le poate aduce frustrări majore. Pe de altă parte, cu Mercur în Rac, nativii se pot aștepta să primească ponturi și să aibă idei cu ajutorul cărora să-și crească veniturile.

RAC: Raci se bucură de intrarea lui mercur în zodia lor, aspect care îi ajută să-și îmbunătățească comunicarea cu cei din jur și să fie mai deschiși interacțiunii sociale. Își pun ordine în gânduri și își susțin cu mai multă tărie și convingere opiniile. Marte în Taur îi susține să iasă mai mult din casă, să participe la evenimente, să cunoască persoane noi și chiar să demareze noi proiecte de grup.

LEU: Cu Marte în tranzit în sectorul carierei, Leii se pot rupe de un context profesional care nu-i mai reprezintă sau, din contră, pot lupta cu multă îndârjire pentru a-și atinge un obiectiv. Pe de altă parte, sunt sfătuiți să-și asculte mai mult vocea interioară, intuiția și să nu dea curs unor temeri care pot lua naștere în această perioadă.

FECIOARĂ: Fecioarele trebuie să aibă mai multă grijă la tendința de a-și impune punctul de vedere în fața altora, în special din a doua parte a săptămânii. Va crește nevoia de a studia ceva nou. Pe de altă parte, pot cunoaște noi persoane care să le inspire să-și urmeze idealurile și se pot implica în noi proiecte și organizații.

BALANȚĂ: Balanțele trebuie să aibă grijă la conflictele care pot lua naștere în cuplu mai ales din cauze financiare. De asemenea, trebuie să aibă grijă la tendința de a-și asuma riscuri foarte mari. bun este o perioadă în care ar trebui să facă economii. Cu Mercur în Rac este o perioadă bună să-și analizeze direcția profesională pe care se află și să-și construiască noi strategii de de atingerea obiectivelor.

SCORPION: Scorpionii au parte de intrarea lui Marte, guvernatorul lor, chiar în sectorul relațiilor, aspect care poate crește riscul de conflicte în cuplu. Totodată, cei singuri pot fi stimulați să înceapă o nouă relație. De asemenea, pot fi mai determinați să obțină un contract de colaborare au un parteneriat de afaceri. Tranzitul lui Mercur în Rac îi susține să călătorească, să învețe lucruri noi și poate chiar să se înscrie la un seminar.

SĂGETĂTOR: Săgetătorii vor avea parte de o perioadă energică în desfășurarea sarcinilor zilnice, însă în egală măsură există riscul de a se suprasolicita și accidenta. Pe de altă parte, pot avea discuții pe teme financiare, fie cu asociații, fie cu partenerul de viață. Poate fi vorba de cheltuieli comune, de investiții pe care vor să le facă alături de terțe persoane.

CAPRICORN: Capricornii se bucură din plin de tranzitul lui Marte prin sectorul iubirii. Vor avea parte de o perioadă energică în plan afectiv și interesul pentru viața sentimentală va crește. Cei singuri pot începe noi relații. În plus, și tranzitul lui Mercur prin Rac îi susține să-și îmbunătățească comunicarea cu partenerul de viață și să rezolve neînțelegerile existente.

VĂRSĂTOR: Din a doua parte a săptămânii, Vărsătorii vor avea parte de o mai bună înțelegere cu colegii de muncă și vor căuta soluții de eficientizare a activităților zilnice. Marte în Taur le poate aduce conflicte în familie, dar și ocazia să rezolve situații ce țin de locuință și care trenau deja de prea multă vreme. Unii nativi își pot face un credit imobiliar.

PEȘTI: Peștii se bucură de o perioadă bună în plan sentimental. Comunicarea cu persoana iubită și cu copiii va fi mult înlesnită de Mercur, iar cei singuri vor fi mai dornici de flirt. În plus, și Marte în Taur îi susține în comunicare, în manifestarea sentimentelor, în deplasări și în rezolvarea unor situații ce țin de acte. Finalul de săptămână poate aduce o negociere profitabilă.