mamaplus

Horoscopul săptămânii 4-10 ianuarie 2021: Balanțele și Racii reaprind pasiunea în cuplu

-
//
04.01.2021

În această perioadă vom duce o luptă pentru a ne desprinde de ceea ce este stabil, deja cunoscut și intrat în obișnuință. Vom deveni mai încăpățânați și rezistenți la schimbare, însă, totodată, vom acționa mult mai practic și cu dorința de a conserva ceea ce deja avem. Află în continuar prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână bună, dat fiind că Marte le activează dorința de a-și consolida veniturile, îi determină să facă bani stimulându-le ingeniozitatea, capacitatea de negociere și asociere. Au ocazia să aducă îmbunătățiri în cariera lor, să se apropie de niște obiective. Relațiile cu cei din jur sunt bune și pot primi sfaturi înțelepte de la prieteni.

TAUR: Este o perioadă în care se îmbunătățește starea de sănătate, în care nativii știu să-și conserve energia pentru a-și atinge scopuri. Nu este exclus ca unii nativi să se îndrăgostească. Pe de altă parte, poate fi o perioadă tensionată în relațiile cu superiorii și nativii să refuze viziunile acestora sau ideile de schimbare să-i deranjeze.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni readuc în actualitate contexte din trecut pentru a le rezolva. Agenda plină îi poate obosi peste măsură și sunt sfătuiți să fie mai atenți la starea lor de sănătate, mai ales în cazul celor care au afecțiuni cronice. Vor resimți o mai mare nevoie de odihnă și este de preferat să-și asculte corpul. Totodată, sunt nativi care pot depăși o deziluzie sentimentală, o dezamăgire sau despărțire. Atenție la posibile conflicte ideologice, de principii.

RAC: Se întrevăd discuții legate de bani, bunuri materiale, posibile investiții și nu este exclus ca unii nativi să ia în calcul varianta unui credit, să încerce să obțină o sponsorizare. În plan sentimental, nu este exclus ca Racii să fie atrași de o persoană din anturaj sau cunoscută prin intermediul unui prieten, dar să aibă tendința de a ascunde acest aspect. Pe de altă parte, în cuplu este o perioadă foarte bună pentru îmbunătățirea relației cu partenerul de viață, pentru reapropiere și consolidare.

LEU: Nativii vor fi determinați să-și atingă niște obiective, dar și să aducă niște îmbunătățiri muncii lor, mai ales dacă perspectiva de viitor nu-i încântă. Relațiile parteneriale, inclusiv în cuplu pot fi mai tensionate și nativii trebuie să dea dovadă de maturitate și răbdare. Dialogurile cu superiorii pot fi destul de tensionate și ar fi de preferat să nu ducă lucrurile la extrem. Pot avea idei financiare îndrăznețe. În planul sănătății se întrevede o perioadă mai bună și au ocazia de a depăși un context nefavorabil.

FECIOARĂ: Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să-și îmbunătățească viața sentimentală, dar și relația cu copiii. Nativii pot ajunge la viziuni comune de viitor, pot da dovadă de mai multă înțelegere și își pot consolida, reîmprospăta niște principii pe care le au despre relații. La locul de muncă au idei bune, se remarcă prin modul de gândire, analiză și organizare și pot veni cu soluții înțelepte, chiar dacă este posibil să fie nevoiți să se lupte pentru ele sau pentru niște convingeri pe care le au.

BALANȚĂ: Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt determinați să rezolve un context legat de bunuri materiale, de bunuri de patrimoniu, credite, iar săptămâna aceasta pot ajunge la înțelegeri cu familia. Nativii au șanse să reaprindă pasiunea în cuplu și să-și consolideze relația. Cei singuri vor fi mai dornici de flirt, însă sunt sfătuiți să nu se arunce în aventuri intime prea curând. Este o perioadă favorabilă ideilor creative, îndrăznețe, inclusiv depistării unor soluții financiare.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion încep săptămâna cu mult chef de socializare. Nativii vor fi maeștri în negocieri în perioada aceasta și pot profita pentru a semna noi contracte. Posibile tensiuni în familie, poate discuții legate de casă și activități domestice. Viața amoroase poate cunoaște un salt și mai multă paisune.

SĂGETĂTOR: Nativii au mari șanse săptămâna aceasta să culeagă rodele muncii lor, să scoată bani din activitățile întreprinse. Posibil ca dorința de renegociere salarială să apară în cazul multor nativi, mai ales că la locul de muncă vor fi destul de solicitați. Vor fi eficienți, însă nu trebuie să se suprasolicite, mai ales că încep să aibă nevoie de odihnă din ce în ce mai mult. Atenție la comunicare, în special cu colegii. Este important să fie atenți la ideile profesionale care le trec prin minte acum.

CAPRICORN: Nativii vor avea ocazia să-și consolideze viața sentimentală și să-și îmbunătățească relația cu copiii, mai ales că sunt susținuți și de tranzitul lui marte prin sectorul iubirii. Pentru cei singuri este perioada perfectă să se îndrăgostească și să înceapă noi relații. Pe de altă parte, nativii pot avea idei financiare bune, însă sunt sfătuiți să evite speculațiile financiare.

VĂRSĂTOR: Dialogurile vor fi utile, nativii vor fi mai sociabili, însă nu este recomandat să se grăbească în punerea în practică a ideilor. Posibile tensiuni în familie și o mai mare determinare de a rezolva un context ce vizează casa sau bunurile de patrimoniu. Atenție, totodată, și la conflictele cu autoritățile. Cei singuri pot vindeca o traumă emoțională, o dezamăgire din trecut, poate ceva legat de o pierdere, inclusiv o pierdere materială.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești au ocazia să-și îmbunătățească viața socială și relațiile de prietenie. Nativii vor fi mai dornici de ieșit în public, de legat noi prietenii, iar faptul că sunt mai vorbăreți îi poate ajuta inclusiv să flirteze și să dea naștere unor trăiri pasionale. Totuși, atenție și la cuvintele spuse pentru că pot răni sau pot fi răniți ușor. Trecutul nu le dă pace, se pot întoarce amintiri, nativii pot fi mai nostalgici, mai anxioși și introspecți, dar totodată pot dezvolta și dorința de a uita ceva, de a se vindeca.