mamaplus

Horoscopul săptămânii 2-8 august 2021: Peștii sunt dornici de schimbări, iar Leii urnesc munții din loc

-
//
02.08.2021

Urmează o perioadă plină de provocări pentru majoritatea semnelor zodiacale. Fiți atenți însă la echilibrul emoțional, care trebuie menținut. În caz contrar, s-ar putea isca anumite conflicte la locul de muncă sau în sânul familiei. Află în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Trecutul romantic își menține cu persistență „ancorele” în prezentul tău. Este esențial să nu te mai minți atunci când vine vorba de sentimentele tale. A privi cu claritate şi responsabilitate în propriul suflet este primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a-ți da voie să trăiești liber. Ai nevoie să faci pace cu tot ceea ce ai trăit cândva.

TAUR: Ai atât de multe lucruri de spus… Teama ca celălalt să nu reacționeze, într-un fel anume, te blochează însă. Este important să îți dai seama ce aport emoțional pot aduce în viața ta anumite persoane. A rămâne în anumite relații, doar de teamă, este un mare deserviciu pentru sine. La birou săptămâna aceasta se anunță a fi extrem de provocatoare.

GEMENI: Majoritatea partenerilor de afaceri se încred în capacitatea ta de a lua decizii rapide în situațiile limită. Ești deosebit de ocupat pe parcursul acestei săptămâni și lași pe plan secund tot ceea ce ține de personal. De fapt, tot ceea ce faci este să îți ascunzi adevăratele sentimente. În momentul de față, nu te simți capabil de mai mult decât faci deja.

RAC: Pentru semnul tău din zodiac, nu există o perioadă mai bună a anului în care să îți îndrepți atenția către familie și propriile nevoi emoționale. Deși este posibil ca în anumite contexte în care te vei afla să nu reușești să îți expui ideile, în această săptămână te mulțumești cu șansa de a cunoaște oameni deosebiți din punct de vedere profesional.

LEU: Negocierile care au loc la birou la începutul acestei săptămâni îți oferă oportunitatea de a pune pe tablă toate cărțile pe care le deții. Inconvenientele care apar atunci când avem o atitudine delăsătoare se întorc împotriva noastră, mai devreme sau mai târziu. Te simți motivat să faci anumite schimbări, dar încă nu știi cu exactitate pașii pe care trebuie să îi parcurgi.

FECIOARĂ: Pentru fiecare dintre noi, viața este un carusel. Nimic din ceea ce facem nu poate fi întru totul controlat. Din fericire, tu ai uitat de demult de anumite persoane. Te lași dus de valul energetic pe care îl resimți și faci tot ceea ce este necesar doar pentru propriul bine. În acest proces, compromisurile nu își au loc. De niciun fel.

BALANȚĂ: Obiectivele pe care le ai în minte pentru perioada următoare necesită concentrare și determinare. Chiar la început de săptămână, Soarele face binecunoscuta sa vizită în casa familiei. Prezența sa va induce armonie și calm între membrii familiei, chiar dacă firile rebele ale unora dintre ei vor fi dificil de acceptat.

SCORPION: Tot ceea ce se întâmplă la birou te fascinează din punct de vedere intelectual. La momentul actual aveți noi proiecte interesante raportate la domeniul companiei. Indiferent de starea ta de spirit, zilele acestei săptămâni te vor aduce mai aproape de anumite persoane. Vei prelua inițiativa doar dacă vei simți cu adevărat că trebuie să faci asta.

SĂGETĂTOR: Alegerile în materie de relații și conexiuni interpersonale sunt de obicei greșite în ceea ce te privește. Familia este și va fi pentru tine o sursă de energie pozitivă. Cu toate astea, în această săptămână te vei afla în mijlocul unor situații care te vor „obliga” să cedezi în fața nevoilor celor din jur. Uneori nu este greșit să acționăm într-o manieră altruistă.

CAPRICORN: Compromisurile din plan personal te duc mereu spre apogeul stărilor de vinovăție și te dezechilibrează chiar și din punct de vedere psihic. Resimți totul la o intensitate mare. Mintea ta se află în continuă analiză. Deși astrele te influențează destul de mult atunci când vine vorba de alegerile pe care trebuie să le faci, până la urmă primează ceea ce simți.

VĂRSĂTOR: Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, pe care trebuie să le integrezi în universul propriu, iar începutul acestei săptămâni este promițător din acest punct de vedere. Nu înțelegi comportamentul anumitor persoane, dar asta este în beneficiul tău. Este ca un semnal că uneori trebuie să stai departe de tot ceea ce îți este necunoscut.

PEȘTI: De cele mai multe ori lași prejudecățile să vorbească de la sine, fără însă să îți dai seama cât de mult rău poți face cu o astfel de atitudine. Postura de victimă a fost dintotdeauna cea mai ușor de accesat pentru tine Din păcate, ai devenit un „profesionist” în acest sens. Acum este momentul să schimbi cu totul traiectoria vieții tale. Totul depinde de tine!