mamaplus

Horoscopul săptămânii 18-24 ianuarie 2021: Capricornii încep o nouă poveste de dragoste

-
//
18.01.2021

Ar fi bine ca în această perioadă să nu ne avântăm în decizii îndrăznețe, revoluționare, de natură să răstoarne o situație existentă, dacă nu avem o bază reală. Este posibil să ne temem de orice vine nou, să preferăm să rămânem în zona de confort cu care suntem obișnuiți, însă în acest caz s-ar putea să avem doar de pierdut. Află prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec își vor canaliza o mare parte din energie către prieteni, legarea unor noi relații sociale, dar și pentru a-și consolida sau demara unele proiecte personale, mai ales dacă sunt legate de zona online. Unii nativi fac curățenie în cercul de prieteni și vor păstra pe cei cu care împărtățesc aceleași convingeri și mentalități. Pot renunța la proiecte care nu le aduc beneficiile așteptate. Atenție la cheltuielile în exces care trebuie evitate!

TAUR: Nu va fi o perioadă ușoară, ci din contră, vor trebui să fie atenți la relația cu superiorii, la imaginea profesională, la provocările care vin în carieră. Posibil să se teamă de ofertele primite, să nu se simtă pregătiți, însă să se ambiționeze să învețe mai mult. Nativii trec printr-o perioadă energizantă, cu schimbări remarcabile și trebuie să dea dovadă de deschidere către nou. Taurii au șansa să-și schimbe viața, să-și depășească niște frici, limitări și prejudecăți, inhibiții. În plan sentimental au idealuri înalte și obiective mărețe pe care sunt dispuși să le atingă, mai ales că-și înving niște temeri și obsesii.

GEMENI: Nativii sunt pregătiți să se deschidă către nou, însă resimt unele frici care le pot inhiba pornirile. Contextul îi poate ajuta foarte mult în planul dezvoltării personale și al perfecționării profesionale. Atenție, totuși, la călătorii în perioada aceasta. În plan sentimental se întrevăd momente pasionale, o reapropiere de partener, însă este posibil ca discuțiile despre bani sau obiective financiare să fie motiv de tensiune în cuplu.

RAC: Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la demersurile financiare pe care le întreprind acum. Pe de altă parte, în cuplu pot apărea tensiuni din cauza banilor și cheltuielilor sau din cauza unor aspecte ce țin de intimitate. Poate fi vorba de o relație ascunsă, un prieten care devine prea intim. Totuși, către finele săptămânii situația se va elucida și șansele de a ajunge la aceleași viziuni cu partenerul sunt mari. Se stabilesc reguli și principii și se reînoadă conexiunea spirituală cu partenerul. Unii nativi pot vorbi despre căsătorie, logodnă, acte în cuplu.

LEU: Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de schimbări importante în carieră, chiar dacă nu vor fi pe placul lor neapărat sau nu vor fi decizii pe care să le ia de bună voie. Este o perioadă provocatoare din punct de vedere profesional și provocările pot veni mai ales prin parteneri de afaceri, colaboratori și asociați. Mulți nativi pot să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bine plătit sau care le oferă mai multe beneficii. În cuplu se intensifică dorința de a aduce ceva nou relației, de a o reîmprospăta.

FECIOARĂ: Mulți nativi vor fi provocați să învețe ceva nou, să-și dezvolte niște abilități profesionale. Sunt posibile tensiuni cu colegii ca urmare a principiilor diferite. Posibile vești din străinătate sau decizii, acțiuni care vizează străinătatea sau relația cu cineva de peste hotare sau de altă naționalitate. Totuși, atenție mai multă la călătorii. În schimb, în plan sentimental sunt aspecte favorabile care aduc o nouă poveste de iubire, unii nativi se îndrăgostesc, iar alții au ocazia de a-și consolida relația actuală.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță își canalizează mare parte din energie asupra sectorului sentimental. Cei singuri nu trebuie să se aștepte la mari povești de dragoste, ci mai degrabă ar trebui să facă o analiză a ceea ce-și doresc și ce așteptări au de la un posibil partener. Aventurile s-ar putea să facă mai mult rău decât bine și ar trebui evitate. În cuplu se discută despre bani și este posibil să apară tensiuni din cauza cheltuielilor. Pe de altă parte, profesional trebuie să-și reactualizeze niște idealuri, să le aducă aproape de realitate și de ceea ce ei pot face, de ceea ce pot lucra.

SCORPION: Nativii pot începe săptămâna cu tensiuni cu părinții din cauza partenerului sau cu nemulțumiri care apar în familie și care pot determina pe mulți nativi să facă o schimbare majoră, de exemplu să se mute. Atenție mai multă și în cuplu unde pot apărea conflicte și chiar rupturi, situații neașteptate. Cei singuri ar trebui să evite aventurile. Posibile plăți, investiții, cumpărături pentru casă. Starea emoțională este destul de tensionată și ar fi de preferat să înțeleagă c are este rădăcin a frustrărilor și nemulțumirilor interioare.

SĂGETĂTOR: Sunt posibile interviuri de angajare pentru cei care-și caută un job. Atenție la ședințe și negocieri! Tensiunile cu colegii și schimbările profesionale neașteptate pot exista și în această săptămână. Nativii pot fi provocați chiar să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bine plătit. Unii nativi pot fi nevoiți să facă o deplasare cu locul de muncă. Este nevoie să fie mai atenți la sănătate și să nu se suprasolicite. În cuplu pot apărea tensiuni din cauza unor idealuri diferite. Ideea de familie, de cămin trebuie reanalizată sau principiile cu care familia i-a crescut pe nativi trebuie regândite.

CAPRICORN: Nativii pot fi mai cheltuitori decât de obicei și ar trebui să nu o facă pentru a-și alina o nemulțumire afectivă. Totuși unii Capricornii sunt preocupați să facă bani, deci ar trebui să vadă partea plină a paharului. În plan sentimental se pot îndrăgosti brusc, pe neașteptate. Mai multă atenție și grijă la creșterea și educația copiilor, la activitățile acestora. La locul de muncă apar neînțelegeri cu colegii și cel mai probabil idealurile și ideologiile sunt diferite.

VĂRSĂTOR: Nativii vor avea parte de multă inspirație, idei bune, însă nu neapărat că le vor putea pune în practică acum și asta le poate aduce frustrări. Atenție la tensiunile cu familia, la schimbările care pot apărea în casă, poate mutări, schimbări de domiciliu. Unii nativi se pot implica mai mult în problemele părinților care necesită rezolvare urgentă. De evitat speculațiile financiare. În dragoste pot apărea frustrări, neînțelegeri mai vechi care revin în actualitate, dar nimic care să nu poate fi rezolvat prin dialog și comunicare.

PEȘTI: Nevoia de spiritualitate este mare și nativii ar trebui să facă tot ce le stă în putere pentru a se apropia de această latură. Posibile vești și informații neașteptate, dialoguri surprinzătoare. Unii nativi pot negocia ceva din trecut, pot redeschide un subiect. Săptămâna aceasta este nevoie de mai multă atenție la deplasări, fie că sunt pietoni, fie șoferi. Sentimental, se pot apropia de prieteni, unii chiar mai mult decât este firesc și nu este exclus ca spre weekend să se aprindă o vâlvătaie cu cineva din anturaj.