mamaplus

Horoscopul săptămânii 14-20 iunie 2021: Racii sunt cam impulsivi, iar Peștii au o intuiție ascuțită

-
//
14.06.2021

În timp ce unii nativi au toae posibilitățile să avanseze în carieră sau chiar să-și cumpere un cămin, alții ar trebui să lae pentru altă dată întâlnirile importante de afaceri și să se concentreze mai mult pe munca de rutină. Află în continuare ce ne prezic astrele pentru această săptămână.

BERBEC: Săptămâna aceasta te poți îndrăgosti. Nu vrei să faci compromisuri. Saturn reprezintă obiectivele tale pentru viitor, iar Uranus este combustibilul tău, care te ajută să te propulsezi înainte. Poți aborda lucruri dificile pentru că ai hotărârea de a le rezolva.

TAUR: În această săptămână există un puternic spirit de familie care te conectează cu rudele. Este o perioadă bună pentru lucrurile materiale pe care le dorești. Luni, vei fi foarte hotărât și să nu respecți regulile. Deși unii ar putea spune că acest lucru este lipsit de caracter, Uranus călătorește prin semnul tău de câțiva ani și ești deja obișnuit să-ți urmezi propriul drum. 

GEMENI: În această săptămână, te deplasezi în mai multe direcții. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, vizualizează interviul, oferta și negocierea salariului dorit. Continuă imaginându-ți ce veți purta în prima zi la serviciu, unde îți veți parca mașina sau cum te vei pregăti să lucrezi de acasă. Vizualizarea are putere. Luni, 14 iunie, poți evita un proces în justiție. Ai grijă când conduci mașina. Evită să vă certați cu un vecin. Dacă te afli într-un proces, examinează-ți opțiunile, deoarece se poate ivi o oportunitate.

RAC: S-ar putea să fii destul de impulsiv în această săptămână. Emoțiile cresc rapid și neașteptat. S-ar putea să te trezești dimineața după ce ați avut un vis interesant. Pe tot parcursul zilei, este posibil să știi ce se va întâmpla. Când te gândești la oameni, ei te sună sau îți trimit mesaje. Luni, fii foarte atent cu limitele la limitele pe care le pui unui prieten atrăgător. O singură atingere ar putea duce la ceva mult mai mult. Dacă te aflii deja într-o relație de dragoste, ați putea avea câteva explicații de dat mai târziu. Dacă, pe de altă parte, sunteți amândoi singuri, acesta ar putea fi începutul unei relații pe termen lung.

LEU: Ai mai multe motive să fii optimist. În această săptămână poți face planuri mari. Un prieten este posibil să nu-și țină o promisiune pe care ți-a făcut-o mai demult. Acest lucru s-ar putea datora unor circumstanțe în afara controlului lui. Este posibil să nu te poată ajuta însă altcinvea îi va lua locul. Luni, 14 iunie, dacă te afli într-un parteneriat de afaceri, acest lucru ar putea semnala ape stâncoase serioase. Dar voi doi puteți folosi puterea acestui aspect pentru a vă rezolva problemele. 

FECIOARĂ: Ca de obicei, ești gata să îi ajuți pe ceilalți, dar săptămâna aceasta s-ar putea să mergi prea departe. Poți câștiga o oarecare faimă. Oamenii vorbesc despre tine și răspândesc știrile prietenilor lor. Acesta este un moment excelent pentru a face marketing sau pentru a-ți lansa lansa albumul. Luni, 14 iunie, te poți scufunda în unele noi tehnologii și înveți foarte repede. Acest lucru poate fi conectat la locul de muncă sau faci ceva pentru afacerea ta.

BALANȚĂ: În această săptămână, un drum accidentat devine neted. Informațiile pe care le ai nu sunt de fapt corecte. Este ca și cum ai încerca să pui un cuier pătrat într-o gaură rotundă. Iar oamenii care te-ar putea ajuta, nu-i găsești. Luni, 14 iunie, este posibil să te siimți presat în viața ta sentimentală. Cel mai bine este să porți o conversație cu iubita ta despre ceea ce dorești în viitor.

SCORPION: În această săptămână, tu ești studentul. S-ar putea să fii foarte tentat să faci niște investiții pripite. Sau vrei să achiziiționezi o proprietate. Ai grijă la prea mult optimism. Luni, 14 iunie, ai putea avea o discuție acasă despre amenajările interioare. Sau poți avea o oportunitate de muncă în cealaltă parte a țării. Sau unul dintre copiii tăi se mută de acasă. Timpul pentru discuții s-a încheiat. S-au luat decizii. Acum trebuie realizate.

SĂGETĂTOR: În această săptămână, cântărește între a avea dreptate sau a fi fericit. Alege calea înțeleaptă. Ar putea fi o zi excelentă pentru a vorbi cu partenerul tău de viață despre niște lucruri importante. Voi doi vă puteți vizualiza noua casă. S-ar putea să mergi să vezi niște locuințe. Și, deși vorbirea este bună, acesta nu este un aspect excelent pentru achiziționare. Așa că rămâi cu visele pentru azi. Luni, 14 iunie, te grăbești să rezolvi lucruri la serviciu. Încetinește și verifică-ți munca. Vei fi fericit că ai făcut-o.

CAPRICORN: Este important să faci alianțe. Este o perioadă minunată pentru a merge la înot, surfing sau schi nautic. Poți face mișcare, vitamina D și chiar puteți avea unele interacțiuni sociale. Aceasta este, de asemenea, o combinație excelentă pentru a face yoga fierbinte acasă sau jogging în parc. Luni, 14 iunie, este posibil să fii tentat să iei măsuri radicale pentru a obține un câștig financiar. S-ar putea să crezi că ai un as în mânecă, dar lucrurile nu sunt în favoarea ta. 

VĂRSĂTOR: Decideți ce este practic și ce este distractiv. Poate că va trebui să găsești o modalitate de a le face pe amândouă. Dacă ești în căutarea iubirii, este imperativ să-ți recunoști propria valoare. Iubirea este acolo pentru tine. Luni, 14 iunie, este posibil să fi petrecut cea mai bună parte a vieții tale încercând să obții aprobarea părinților și a autorităților. Aceasta este o perioadă bună pentru a analiza care dintre deciziile tale se bazează pe preferințele altor persoane. 

PEȘTI: Lucruri neașteptate se pot întâmpla săptămâna aceasta, mai ales când ești deschis la oportunități. Ești destul de intuitiv când vine vorba de un membru al familiei. Chiar dacă spune că este bine, știi ce se întâmplă cu adevărat. Ești gata să asculți și să empatizezi cu acesta. Este unul dintre lucrurile pe care familia ta le apreciază atât de mult la tine. Luni, 14 iunie, s-ar putea să fii atras de munca creativă, dar te întrebi dacă ai talent.