mamaplus

Horoscopul săptămânii 11-17 ianuarie 2021: Fecioarele își fac planuri mari de viitor

-
//
11.01.2021

Perioada cuprinsă între 11 și 17 ianuarie stă sub semnul cifrei 6 în numerologie, general vorbind, iar 6 înseamnă iubire și calmare, vindecare și apropiere de spiritualitate, înțelegere și respect. Așadar, în acest răstimp avem in nou de-a face cu karma de ignoranță, și anume neglijarea lucrurilor importante pentru binele personal. Zodiile care vor simți accentuate efectele acestei karme sunt, de data aceasta, cele de aer. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: V-ați pierdut puțin pe voi înșivă, personalitatea voastră, în acest haos de zi cu zi. Nu ați mai avut timp pentru voi și interesele voastre, încât vă simțiți blocați între toate întâmplările cotidiene. Ați vrea să plecați undeva doar voi și să vă bucurați de gândurile voastre. Veți avea ocazia în această săptămână să vă petreceți câtva timp singuri, deoarece partenerul va face o călătorie de afaceri.

TAUR: Pe plan profesional totul va merge excelent în această săptămână, vă duceți la bun sfârșit toate sarcinile și sunteți văzuți foarte bine de șefi. Pe de altă parte, în plan familial s-ar putea să apară ceva probleme care vor necesita atenția voastră. Le veți rezolva și pe acestea până la finalul săptămânii.

GEMENI: Ați fost cam risipitori săptămâna care tocmai a trecut, din acest motiv în această perioadă veți economisi mai mult. Încercați să vă rezumați la strictul necesar și să vă axați pe a îndeplini cât mai bine sarcinile de la locul de muncă, pentru că acest lucru vă poate aduce o primă sau chiar o mărire de salariu.

RAC: Va trebui, din păcate, să anulați câteva activități la care inițial ați răspuns pozitiv. O stare de oboseală va pune stăpânire pe voi și nu veți mai avea chef de absolut nimic. Este posibil ca în primă instanță persoanele în cauză să se supere puțin din cauza acestei anulări de ultim moment, dar după ce le veți explica situația, vor înțelege.

LEU: Problemele financiare din ultima perioadă au dus la apariția unor divergențe în relația de cuplu. Partenerul vostru este nemulțumit de faptul că ați fost puțin cam mână largă și din acest motiv în aceste șapte zile va trebui să vă rezumați doar la strictul necesar. Încercați să îi cereți mai des părerea înainte de a face o achiziție, pentru a nu se mai ajunge la conflicte pe viitor.

FECIOARĂ: Aveți planuri mari ce țin de viitor și ați decis să le puneți în aplicare din această săptămână. Vă veți căuta informațiile necesare în toate sursele posibile. Sunteți foarte ambițioși, vă doriți foarte mult să vă împliniți acest vis, de aceea veți face tot ce ține de voi.

BALANȚĂ: Ați vrea să faceți niște schimbări majore în interiorul casei voastre. Nu vă mulțumește schimbarea micilor detalii. Însă, din păcate, partenerul și membrii familiei nu sunt de acord cu aceste schimbări, deoarece necesită foarte mult timp, iar ei ar prefera să-l petreacă relaxându-se alături de Dvs. și prietenii apropiați.

SCORPION: Deși în ultimele două-trei zile v-au chinuit câteva probleme minore de sănătate, în această săptămână sunteți plini de energie și foarte activi. Vă doriți să vă implicați în cât mai multe lucruri, mai ales în plan personal. Ați vrea să ascultați dorințele tuturor membrilor familiei și să încercați să ajutați la împlinirea lor.

SĂGETĂTOR: Această săptămână va fi dedicată organizării unei petreceri pentru un prieten foarte drag sau o rudă la care țineți foarte mult. Vă veți strădui să faceți totul cât mai frumos și cât mai pe placul persoanei respective, întrucât îi cunoașteți gusturile și ați dori să țineți cont pe cât posibil de ele.

CAPRICORN: Ați reușit să depășiți problemele avute pe plan sentimental cu o săptămână în urmă, iar acum totul merge într-o direcție bună. Pentru că vă doriți ca totul să continue așa, vă veți dedica mare parte a timpului aceastei săptămâni partenerului și vă veți gândi la cât mai multe activități pe care le puteți face împreună.

VĂRSĂTOR: Nu prea v-ați gândit la Dvs. și la nevoile pe care le aveți în ultima vreme, așa că partenerul sau familia a hotărât să se ocupe de această problemă. Cei dragi vă vor organiza o zi sau două de relaxare, în care vor avea grijă să faceți toate activitățile care vă plac și vă fac să vă luați gândul de la problemele care vă preocupă.

PEȘTI: Va avea loc un conflict la serviciu în această săptămână. Nu este neapărat necesar să fiți implicat și dvs. în acesta, însă indiferent cum ar fi, vă va afecta cu siguranță și pe dvs., deoarece atmosfera va rămâne una tensionată pentru o perioadă destul de lungă. Din acest motiv este posibil să vă scadă și eficiența, pentru că nu vă place să lucrați într-o astfel de atmosferă.