mamaplus

Horoscop 26 aprilie – 1 mai 2022: Berbecii scapă de unele frici, iar Gemenii iau decizii corecte

-
//
26.04.2022

Deși avem susținere să luăm decizii și să negociem în această perioadă, cel mai probabil acestea nu vor rămâne definitive. La sfârșitul lunii aprilie pot interveni niște schimbări bruște în viața noastră, cu scopul de a ne pune pe o direcție de evoluție nouă. Haideți să vedem prognoza astrologică pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Berbecii au parte de noi începuturi financiare. Se va produce o schimbare neașteptată legată de venituri, de modul în care-și câștigă banii și îi administrează, care în timp se va dovedi benefică. Pot face progrese în relația de cuplu sau un fost partener îi caută. De asemenea, este momentul să-și vindece fricile, obsesiile, psihozele și depresiile.

TAUR: Taurii deschid o nouă etapă în viața lor. Pe de o parte pot face schimbări conștiente în plan personal, pe de altă parte pot avea parte de evenimente care să-i determine să schimbe ceva. Totodată, se bucură de oportunități de creștere care vin prin intermediul prietenilor sau persoanelor din anturaj. Poate fi vorba de popularitate sau de succesul unui proiect.

GEMENI: Mintea li se mai limpezește și pot lua decizii corecte, însă s-ar putea să nu fie definitive și după 10 mai să fie nevoiți să mai revină asupra lor. Nu este deloc exclus să iasă secrete la suprafață și să li se accentueaze niște frici. De aseenea, trebuie să aibă mai multă grijă la sănătate, în special la afecțiuni cronice. În plan profesional, au parte de șanse de afirmare, se fac remarcați și se bucură de aprecierile unor persoane importante.

RAC: Racii pot vedea adevărata față a unor persoane din anturaj. În plus, li se pot da peste cap o serie de planuri și proiecte, însă s-ar putea ca tot răul să fie spre bine. Pe de altă parte, pot să primească oferte, să aibă parte de oportunități care vizează studiile și călătoriile. Relațiile aflate la distanță au ocazia să se îmbunătățească, să facă progrese.

LEU: Leii pot avea parte de o schimbare bruscă în plan profesional. În cazul multora a venit momentul să schimbe chiar direcția în carieră. În plan financiar, se pot aștepta la șanse remarcabile de a-și îmbunătăți veniturile cu sume ce provin din alte activități decât cele prestate la muncă. Pot obține un credit sau pot face o investiție profitabilă.

FECIOARĂ: Pentru Fecioare, săptămâna vine cu momente de conștientizare și vor vedea dacă și-au însușit sau nu lecțiile învățate. Unii nativi fac demersuri pentru a se înscrie la un curs sau pentru a pleca într-o călătorie. Nativii fac progrese întrt-o relație de cuplu sau profesională. Cei singuri își pot întâlni jumătatea.

BALANȚĂ: Balanțele pot avea parte de răsturnări de situație de natură financiară. Poate fi vorba de o investiție, de o afacere, de un partaj care necesită o altă abordare. Pe de altă parte, pot primi oferte de nerefuzat legate de un nou job sau pot avea șansa să-și îmbunătățească situația la actualul job. Vin șanse de vindecare a unor probleme de sănătate.

SCORPION: Pot interveni unele schimbări bruște în relația cu partenerul de viață sau în relația cu partenerii profesionali. Astfel, pot fi puși pe o nouă direcție de evoluție. Cei singuri au șansa de a se îndrăgosti, de a începe o nouă relație, iar cei care sunt deja parte a unui cuplu pot deveni părinți. Este o săptămână în care se bucură de creativitate și pot face progrese cu un proiect artistic.

SĂGETĂTOR: Săgetătorii se pot aștepta la evenimente care produc schimbări la locul de muncă. Poate fi vorba de schimbări de program, de sarcini sau chiar de un job nou. Pe de altă parte, au ocazia să rezolve neînțelegeri cu cei dragi și să reaștearnă armonia în cămin.

CAPRICORN: Capricornii au parte de surprize neașteptate din partea copiilor sau în plan sentimental. Poate fi vorba inclusiv de o dragoste la prima vedere pentru cei singuri. Cei care sunt părinți s-ar putea să fie nevoiți să se implice mai mult în educația copiilor. Pe de altă parte, au susținere în tot ce ține de comunicare. Vor avea o mare putere de convingere asupra celorlalți și pot face negocieri profitabile, inclusiv salariale.

VĂRSĂTOR: Vărsătorii s-ar putea să poarte discuții cu familia sau să afle informații care să-i ia complet prin surprindere și să le dea peste cap starea emoțională. Financiar, vin fel și fel de oferte de creștere a veniturilor, iar cei mai norocoși pot avea parte inclusiv de o mărire de salariu. Grijă și la tendința de a face cheltuieli prea mari.

PEȘTI: Eclipsa de Soare din Taur le poate aduce Peștilor informații care să le schimbe ideile și planurile sau pot purta discuții neașteptate care să le dea peste cap raționamentele. Conjuncția Venus-Jupiter-Neptun le poate deschide o nouă cale pentru următorii 12 ani. Vine cu mari oportunități pentru nativi, așa că trebuie să profite la maximum de tot ce le iese în cale.