mamaplus

FinComBank și Visa lansează un noul card pentru copii Visa FIRSTY!

-
//
14.06.2023

FIRSTY este un upgrade grozav pentru copii și adolescenți! Acesta are acum un design complet nou, iar panda Firsty, cel mai bun prieten și mentor în lumea finanțelor, îi va învăța acum pe copii lumea finanțelor! 

De ce FIRSTY?

Pentru că acesta este primul card bancar din viața copilului tău! Cardul Visa FIRSTY este deschis pe numele lui și îi oferă posibilitatea de a plăti cumpărăturile din țară, din străinătate și online, cu o simplă atingere de POS terminal, chiar și cu un smartphone. Cardul Visa FIRSTY este absolut sigur și permite copiilor să obțină primele abilități în educația financiară, precum și în utilizarea unui card bancar.

„Timp de mai mulți ani, FinComBank promovează educația financiară în rândul tinerei generații. În această perioadă, am observat că, din ce în ce mai des, părinții le oferă copiilor bani de buzunar direct pe card. Astfel, încă în 2018, FinComBank a lansat primul card bancar pentru copii, iar acum suntem încântați că, în parteneriat cu Visa, acest card a dobândit un stil aparte, un design nou și, desigur, oferă noi posibilități deținătorilor. Mai mult decât atât, pentru ca experiența utilizării unui card pentru minori să fie cât mai plăcută și sigură, pe site-ul băncii poate fi găsit un ghid video, care explică tuturor membrilor familiei ce este și cum funcționează un card bancar”, a menționat Vitalie Lungu, Vicepreședinte al Comitetului de Conducere al FinComBank, CFO.

„Posibilitatea de a le oferi tinerii generații plăți digitale sigure, convenabile și rapide reprezintă încă un pas important către un viitor fără numerar. Noi, cei de la Visa, suntem încântați că, împreună cu FinComBank, ajutăm la crearea unei noi categorii de utilizatori încrezători ai cardurilor bancare – copii și adolescenți. Cardul Visa FIRSTY de la FinComBank va oferi tinerilor clienți ai băncilor pe lângă cele mai înalte standarde de securitate atunci când efectuează o plată, ajutor în a dobândi abilități importante în domeniul financiar”, a subliniat Svetlana Cirva, Vicepreședinte, Director Regional Visa în Ucraina și Moldova.

Oferă-le posibilitate copiilor:

  • De a gestiona proprii bani;
  • De a-și atinge obiectivele;
  • De a fi independenți financiar;
  • De a afla cum să utilizeze serviciile bancare, care sunt indispensabile în lumea modernă.

Alege Visa FIRSTY de la FinComBank: 

  • un card gratuit (0 lei deschiderea și deservirea);
  • retrageri gratuite de numerar (până la 6 retrageri timp de o lună, dintre care trei la orice bancomat din țară);
  • cardul poate fi deschis în MDL, EUR, USD;
  • părintele și copilul primesc notificări vizavi de tranzacțiile efectuate;
  • posibilitatea de a stabili o limită lunară personalizată sau de a accepta limita recomandată de bancă - 5.000 de lei;
  • cardurile pentru copii participă la o promoție cu super premii!

Cardul Visa Firsty FinComBank poate fi deschis atât în sucursalele Băncii, cât și ONLINE. Astfel, va trebui să te prezinți la Bancă o singură dată, pentru a primi cardul!

Cu Visa Firsty de la FinComBank, devino mai independent financiar!