mamaplus

Fetiță de 10 ani, plină de vânătăi după ce a fost atacată de mai mulți copii într-un parc

0
//
20.04.2021

O fetiță de 10 ani a trăit o spaimă soră cu moarte în momentul în care mai mulți copii, nu mai mari de 13 ani, au atacat-o într-un parc și au încercat să-i dea foc. Fetița și prietena ei au fost victimele unui ”atac complet neprovocat” care a avut loc în plină zi. Tinerii au aruncat cu băuturi în fete, iar pe cea de 10 ani chiar au încercat să o incendieze.

Cazul cutremurător a avut loc în Marea Britanie. Victima a fost găsită de poliție plină de vânătăi și prăbușită la pământ. Agresorii fetei s-au făcut nevăzuți înainte de sosirea polițiștilor la locul incidentului.

Inspectorul detectiv Darren Taylor, de la poliția din Merseyside, a declarat: „Acesta a fost un atac complet neprovocat și a fost un incident oribil pentru tânăra fată și prietena ei. Efectuăm anchete în zona locală și rugăm pe oricine se afla în parc sau în zona înconjurătoare care a văzut pe cineva sau ceva suspect să ne contacteze. Acest tip de comportament nu este în niciun fel acceptabil și aș cere părinților copiilor care locuiesc în zona să le vorbească și să întrebe dacă au cunoștințe despre incident, astfel încât să putem lua măsuri”, scrie Express.co.uk.

Apelul a avut răspuns în comunitate, iar în online, oamenii au lăsat numeroase comentarii cu privire la atac.

„Acești monștri trebuie [să fie] pedepsiți, ce dacă au doar 10 și 12 ani, au vârsta suficientă pentru a ști ce fac”, a comentat cineva.

„Bietul copil, trebuie să fi fost îngrozit”, a scris o mamă.

Un purtător de cuvânt al poliției din Merseyside a confirmat că banda era formată atât din băieți, cât și din fete. Ancheta este încă în desfășurare.