mamaplus

Fericire maximă! Elizaveta Negru a născut o fetiță și un băiat

-
//
08.11.2019

Elizaveta și soțul său, coregraful Iulian Țurcanu sunt din nou părinți, de această dată fericirea fiind dublă, pentru că pe 3 noiembrie în viața lor au venit gemenii mult așteptați - un băiat și o fetiță. Micuții se numesc Luca și Teia, au câte două kilograme și sunt perfect sănătoși.

Îți spuneam într-un articol anterior că Elizaveta urmează să nască gemeni fraternali, iar sarcina a decurs bine, ea ajungând până în cea de-a 39-a săptămână.

”Gemenii fraternali seamănă mai puțin între ei și au chiar și caractere diferite. Un lucru este sigur – viața noastră de acum încolo va fi mult mai dinamică, având în casă 3 copii, care mai sunt și scorpioni conform semnului zodiacal”, a menționat Elizaveta Negru pentru mamaplus.md.

Proaspăta mămică și gemenii au fost externați deja din spital, iar dovadă ar fi imaginea pe care a surprins-o chiar ea la maternitate.

mamaplus

Pentru că este o femeie activă, Elizaveta a muncit până în ultima clipă, pentru că asta o face fericită și nu poate concepe nicio zi fără ocupația ei preferată.

Menționăm că Elizaveta Negru este un manager de succes în cadrul mai multor proiecte dedicate sportului pentru copii și mai are o fetiță, pe care o cheamă Lia care pe 12 noiembrie va împlini 3 anișori.

mamaplus