mamaplus

Familia Brenciu își sărbătorește fiul adoptiv. Cum au ajuns Horia și Alice să îl înfieze pe Toma

-
//
07.06.2023

A venit cu fericirea în casa lor! Băiețelul adoptat de Horia Brenciu și de soția lui împlinește nouă ani. Toma le-a schimbat și trăirile și s-a integrat rapid în familia lor, iar, astăzi, nimeni nu își mai poate imagina viața fără puștiul năzdrăvan care dă culoare poveștii lor, scrie unica.ro.

mamaplus

Horia Brenciu și Alice sunt împreună din 2006. Cei doi au împreună un singur copil, pe Mina. Artistul le consideră, însă, fiicele lui și pe Andreea și Maria, pe care Alice le are dintr-o relație anterioară, iar în 2016 în viața lor a apărut și Toma.

Alice Dumitrescu: „Aveam un bebeluș și nu eram în depresie postnatală” “În prima lună, am trăit cea mai tare situație: aveam un bebeluș și nu eram în depresie postnatală. Oau! Iar de atunci, sunt cea mai fericită mamă de băiat! La mulți ani, minune! La mulți ani, Toma!”, a scris Alice Dumitrescu pe o rețea de socializare.

“E fericirea mea! E băiatul meu! E profesorul meu! E viața mea! E TOMA! Și astăzi e ziua lui! La mulți ani, dragostea lu’ tata!”, a bifat evenimentul, în stilul lui caracteristic, pe o rețea de socializare și Horia Brenciu.

Cum a ajuns Toma în familia lui Horia Brenciu Horia și Alice au fost impresionați de povestea unei tinere, minore, care era însărcinată, dar voia să scape de pruncul ce urma să vină pe lume. Atunci au decis că în casa lor mai e loc de un copil. Și au trecut la fapte. „Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, „Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele necesare unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, dezvăluia Horia Brenciu, la ”Profesioniştii”.

Horia Brencu: „Este o minune de copil”

 

Toma a devenit de atunci bucuria familiei. Îi surprinde pe toți și toată lumea îl adoră. Mina este partenera lui de joacă și împreună fac multe ghidușii. „Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice stă cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, mai spunea Horia Brenciu.

Horia Benciu: „Un copil adoptat nu e o jucărie”

Artistul recunoște că Toma i-a schimbat toate prioritățile și că îi va fi întotdeauna alături, chiar și dacă va vrea vreodată să o cunoască pe cea care i-a dat viață.

„Un copil adoptat nu e o jucărie. Şi nu depui dragoste numai când e mic şi e drăgălaş. Acel copil e al tău pe vecie, îţi schimbi oarecum gândurile, drumurile, priorităţile. A iubit pe cineva este o responsabilitate. Se poate întâmpla ca Toma, la o anumită vârstă, să vrea să o cunoască. Şi o să fac ceea ce vrea copilul. Când vrea un copil ceva, îl susţin. Dacă e vorba de fericirea copilului… pentru că ea e prioritară”, adaugă Horia Brenciu.