mamaplus

Carousel se mută în casă nouă înainte de Crăciun!

-
//
20.12.2020

În anul schimbărilor, în care am stat cu toții cuminți acasă, Carousel s-a aventurat, în sensul bun, într-o mare schimbare: se mută la casă nouă! Din 2017 încoace, a tot adus bucurii prin jucării, jocuri, cărți și tot ce-i ajută pe copii să cunoască lumea.

Mai mult decât atât, Carouselului i-a reușit să aducă în premieră producători care au fost pe placul copiilor și părinților, lăsând ecranele la o parte și conectându-se prin joc.

Carousel e despre joc, creativitate, educație și adulți care vin dintr-o copilărie fericită.

Timp de 3 ani, tot mai mulți copii mici și mari au îndrăgit jucăriile, jocurile și cărțile, astfel a apărut necesitatea Carouselului să se mute la o casă nouă - mai mare, mai încăpătoare, cu o altfel de filosofie de showroom, o premieră pentru Republica Moldova!

Eminescu rămâne în adresa Carousel, doar că din 25/1 se transformă în 24 și urcă puțin mai la deal, între Șciusev și Kogălniceanu. Noua casă este un monument arhitectural, o vilă urbană construită la începutul sec. XX și reconstruită cu ajutorul unei echipe formate din oameni buni.

Echipa Carousel a șoptit data de 22 decembrie - o ocazie minunată de a vizita noul magazin și de a alege cadouri de Crăciun și Revelion.

Apropo, pe rafturi se vor găsi noi categorii de produse, așa că Moș Crăciun va fi mai inspirat ca niciodată.

Și cum toate începuturile sunt timide, vă îndemnăm să fiți înțelegători, pentru că echipa Carousel va depune eforturi ca să crească și să îmbunătățească noul magazin, motiv pentru care orice recenzie e valoroasă.

Notăm în calendar: 22 decembrie, Deschiderea Noului Carousel pe str. Eminescu, 24.

Până atunci puteți vedea produsele pe www.carousel.md

Carousel, nu e doar un magazin, ci o lume a jucăriilor, cărților și cadourilor.  O călătorie de vis pentru copii și, de ce nu, o mașină a timpului pentru părinți.

Adresa: Moldova, Chishinau, str. M. Eminescu 24
Telefon: (+373 22) 011 022
Facebook