mamaplus

Enter Elat: un nou punct pe harta Chișinăului

-
//
28.04.2022

Chișinău, ești gata? În data de 19 aprilie a avut loc marea deschidere a noului magazin de electrocasnice Enter Elat, în sectorul Botanica. Iar noi te invităm să împărtășești cu noi bucuria acestui eveniment!

Suprafața noului magazin este de 1250m² și așa, ca printre altele, la momentul de față este cel mai mare magazin de tehnică Enter din Chișinău. Am gândit totul până la cele mai mici detalii pentru a face procesul de alegere și de procurare a electrocasnicelor mult mai confortabil pentru tine.

mamaplus

Și asta nu e tot! În perioada 19.04.2022 - 02.05.2022 cu ocazia deschiderii noii filiale, tu vei avea parte de prețuri cu totul și cu totul speciale pentru o gamă variată de produse. Vino să faci cunoștință cu asortimentul vast de electronice și electrocasnice, gadget-uri și diverse dispozitive performante.

mamaplus

Iar la desert... Vino în perioada 19.04.2022 - 02.05.2022 în noul magazin Enter Elat și primește cadou 500 e-Lei. La ce le poți folosi? Ei bine, suntem siguri că în filiala noastră nouă, tu la sigur vei găsi produsul preferat, pe care tu îl poți achiziționa la un preț avantajos! Prin urmare, nu ezita să profiți de oferta noastră!

mamaplus

Varietatea produselor va mulțumi chiar și pe cei mai sofisticați și exigenți cumpărători. Mașini de spălat și uscătoare, frigidere și congelatoare, aspiratoare, blendere, cuptoare cu microunde și cum de fără smartphone-uri, PC-uri, laptop-uri și multă altă tehnică de ultimă generație. La Enter vei găsi tehnica și electrocasnicele de care ai nevoie la cele mai atrăgătoare prețuri.