mamaplus

"Eliberează ghiozdanul, îndreaptă spatele!" – soluția Enter pentru sănătatea elevilor

-
//
26.08.2015

Cel mai mare centru de dispozitive digitale din Moldova, Enter, lansează campania „Eliberează ghiozdanul, îndreaptă spatele!”. Inițiativa reprezintă o reacție la faptul că, în ultimii ani, din cauza programelor complexe, şcolarii sunt nevoiţi să poarte în ghiozdane mai multe manuale, suplimente de exerciţii și caiete. Medicii avertisează permanent asupra riscurilor pentru copiii care duc în spate o greutate prea mare pentru vârsta lor.

"Eliberează ghiozdanul, îndreaptă spatele!" – soluția Enter pentru sănătatea elevilor

Nicolae Șavga, ortoped-traumatolog: „Greutatea excesivă a ghiozdanelor are incidenţă directă asupra sănătăţii copiilor, la vârsta la care corpul lor este în formare. Tocmai acesta este motivul pentru care elevii acuză oboseală, dureri de spate, probleme de mobilitate ș.a. În Moldova, aproximativ 50% dintre copiii cu vârsta de până la 14 ani suferă de afecțiuni ale coloanei vertebrale sau locomotorii. Experţii recomandă ca ghiozdanele să nu depăşească 10 la sută din greutatea elevilor, pentru a preveni riscul acestor afecțiuni.”

În sprijinul sănătăţii elevilor, Enter, cea mai mare reţea de magazine specializate în dispozitive digitale din Republica Moldova a lansat campania „Eliberează ghiozdanul, îndreaptă spatele!”, punând la dispoziția doritorilor cea mai vastă gamă de tablete, telefoane mobile și laptopuri – peste 120 de modele, de la branduri cu renume mondial.

Tabletele multifuncționale oferă elevului avantaje incontestabile, printre care:

  • Având capacitatea de a stoca numeroase cărți și documente în format digital, dispozitivele  ușurează cu succes greutatea ghiozdanelor;
  • Aplicațiile utile îi ajută pe elevi să asimileze mai ușor materiile școlare și le oferă instrumente nesesare pentru calcul, desen, formule etc.;  
  • Fiind conectate la internet, tabletele oferă acces nelimitat la resurse educative, oriunde s-ar afla;
  • Sporesc interactivitatea și atractivitatea informațiilor asimilate prin imagini, grafice și animații, dezvoltă creativitatea.

În plus, la Centrul Digital Enter gadget-urile pot fi procurate online sau în orice magazin din rețea, în credit cu rata dobânzii de 0%.

Vadim Avram, specialist marketing, Centrul Digital Enter: „Pixul și ecranul tactil trebuie să se întâlnească în același ghiozdan, pentru că este foarte important să creştem o generaţie de copii sănătoşi.  Campania „Eliberează ghiozdanul, îndreaptă spatele!” le oferă elevilor posibilitatea de a scăpa de numeroase cărţi sau rechizite pe care le duc în spate zilnic. Varietatea de tablete aflată în reţeaua noastră de magazine răspunde cerinţelor şi necesităţilor elevilor. Pentru a spori accesul la dispozitive de ultimă generaţie am creat această ofertă, potrivită pentru buzunarul oricui – tabletă în credit, cu rata dobânzii de 0%.”

Tabletele inteligente sunt un suport real nu doar pentru sănătatea elevilor, oferindu-le un ghiozdan mai ușor, un spate drept și mobilitate sporită, dar demonstrează și o capacitate considerabilă de creștere a performanțelor școlare, pentru că astfel învățarea devine eficientă, plăcută și atractivă.

Despre Centrul Digital Enter

Enter este cea mai mare reţea de magazine specialzate în dispozitive digitale din Republica Moldova, fiind prezentă în peste 20 de localităţi ale țării. La dispoziţia doritorilor se află o gamă impresionantă de gadget-uri inteligente: tablete, laptopuri, telefoane mobile şi accesorii de la branduri cu renume mondial, precum Samsung, Apple, Lenovo, Allview, Sony ş.a. Toate pot fi procurate la prețuri accesibile, în credit și cu rata dobânzii de 0%.

Mai multe detalii despre varietatea de dispozitive ale Centrul Digital Enter, aflați accesând www.center.md

În magazinul de electronice Enter ai parte de cele mai bune oferte la tehnică din toate ramurile, a peste 150 de branduri cunoscute. Avem grijă să ne completăm periodic gama de produse cu modele de ultimă generație, atât din segmentul de buget, cât și din cel premium.

Magazine
Contact Vânzări: 0 68 800 900, 0 22 44 66 99
Suport clienți: 0 68 800 910
Internet magazin
Facebook
Instagram