mamaplus

Două camere de joacă cu activități interactive, jucării, cărți și televizoare, amenajate la Spitalul pentru Copii nr. 1 din Capitală

-
//
06.06.2023

Problemele de sănătate vor fi suportate mai ușor de copii! Micii pacienți ai Spitalului Clinic Municipal pentru Copii nr. 1 din Capitală vor putea, de acum încolo, să se deconecteze de la rutina din salon și să-și găsească o ocupație utilă și relaxantă în timpul de așteptare a procedurilor de tratament. Primăria Chişinău a dotat două camere de joc pentru micii pacienți, scrie stireazilei.md.

mamaplus

“Pentru copiii internați în secțiile nr. 3 și nr. 5 au fost amenajate două camere de joacă utilate cu pardoseală specială, mobilier, jocuri interactive, jucării, cărți și două televizoare. Astfel, în timpul dintre tratamentele din spital, copiiii vor putea petrece timpul într-un mediu prietenos și distractiv, așa încât perioada de spitalizare să nu-i priveze de jocurile ce îi oferă oricărui copil siguranţă și îi creează confort psihologic”, a menționat primarul general, Ion Ceban.

mamaplus