mamaplus

A decedat actrița serialului „Моя прекрасная няня”. Vestea, anunțată pe contul de Instagram

-
//
30.05.2024

Actrița rusă Anastasia Zavorotnyuk, vedeta serialui „Моя прекрасная няня”, s-a stins din viață, la vârsta de 53 de ani. Anunțul a fost făcut la ora 09:00 pe contul oficial de Instagram, care are 338 de mii de urmăritori.

mamaplus

„Este imposibil de înțeles și foarte greu de găsit cuvintele potrivite. Nastea noastră a murit în această seară după o boală lungă și gravă. Vă mulțumim fiecăruia dintre voi care și-a urat sincer binele, s-a rugat pentru sănătate și a crezut. Nastea a simțit și a apreciat întotdeauna sprijinul vostru”, se arată în mesajul publicat pe contul actriței.

Primele informații despre starea de sănătate a Anastasiei Zavorotnyuk au apărut în vara anului 2019, cînd actrița a încetat să mai apară în public. În toamna acelui an, s-a raportat că se afla în stare gravă și că a fost internată la un centru medical. A fost tratată activ pentru oncologie cerebrală.

Soțul Anastasiei Zavorotnyuk, Pyotr Chernyshev, a vîndut un apartament în Yalta pentru a plăti tratamentul soției sale. În total, ar fi cheltuit 12 milioane de ruble pentru a salva viața actriței, în pofida veștilor false că aceasta ar fi decedat pe patul de spital.

Presa din Rusia scria că actrița ar fi fost diagnosticată cu Glioblastoma, o forma gravă de cancer, tumoră, după înlăturarea căreia persoana, potrivit specialiștilor, trăiește în jur de 11 luni.