mamaplus

Cum va fi vremea în acest weekend și săptămâna viitoare?

-
//
04.02.2022

În următoarele zile nu se prevăd schimbări esențiale ale vremii, însă s-ar putea să cadă câțiva fulgi de zapadă în partea de nord a țării. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vântul va sufla din Sud-Vest, moderat. Duminică presiunea atmosferică va fi ridicată, iar luni va fi scăzută.

Sâmbătă, 5 februarie, se prevede cer variabil, fără precipitații. În raioanele de nord valorile termice se vor încadra între +4…+7 grade la orele amiezii, iar la Sud se așteaptă cel mult +9 grade Celsius. În capitală se va înregistra o medie termică de +7 grade C. Noaptea se prevăd înghețuri și temperaturi minime de -2…-6 grade.

Duminică se prevăd ninsori slabe și lapoviță în nordul țării, iar mercurul din terometre va oscila în general între +5…+8 grade Celsius.

Săptămâna viitoare vremea își va menține același caracter, cu posibile precipitații sub formă de lapoviță pe parcursul zilei de marți, 8 februarie. Spre sfârșitul următoarei săptămâni se prevăd maxime termice de până la +10…+12 grade Celsius.