Cristi Minculescu despre Nicoleta Nucă: Eşti Monica Belucci care și cântă!

Cristi Minculescu despre Nicoleta Nucă: Eşti Monica Belucci care și cântă!

-
//
15.12.2014

Nicoleta Nucă a primit complimente încă de la edițiile anterioare când Monica Anghel l-a sunat pe Ștefan Bănică și i-a spus: „am plâns când am auzit-o pe fata asta!” 

Nicoleta Nucă i-a ridicat în picioare pe toți cei trei bărbați din juriu, în timp ce Delia a catalogat momentul ei drept unul foarte, foarte bun, cu o piesă greu de cântat. Cristi Minculescu a numit-o pe Nicoleta Nucă - Monica Belucci care și cântă. Cristi Minculescu și-a arătat din nou bucuria că astfel de talente precum cel al Nicoletei pot fi descoperite datorită acestui proiect. Ștefan Bănică a avut din nou aceea senzație că asistă la un spectacol internațional. „Ai umplut toată sala cu vocea ta. Ai trecut la etapa următoare. Ce-or spune cei de acasă, treaba lor!! Mi-a plăcut mult. Excepţional moment. Meriţi să ajungi în finală!”, i-a spus el.

La finalul celei de-a doua gale live, şase participanți au rămas în lupta pentru trofeul „X Factor”: Alexandra Crișan și Nicoleta Nucă, Trupa 69 și Alessio Padeu, Sergiu Braga și Adina Răducan.