mamaplus

Cine este noul iubit al Iulianei Beregoi

-
//
02.08.2023

Iuliana Beregoi se bucură de mult succes în industria muzicală și se poate lăuda că până la 19 ani a reușit să își realizeze orice vis. Aceasta trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei Ivan, fostul iubit al unei artiste cunoscute. Tânărul a fost prezent și aniversarea sa și i-a făcut un cadou special.

mamaplus

Iuliana Beregoi se bucură de multă popularitate atât în România, cât și peste Prut, în Republica Moldova. Aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere, iar iubitul ei i-a oferit un cadou special cu ocazia aniversării, scrie spynews.ro.

Cine este iubitul Iulianei Beregoi 

Iuliana Beregoi are o viața așa cum nu și-a imaginat vreodată. A început să cânte din copilărie, iar acum se bucură de mult succes, culegând roadele muncii sale. Până la 19 ani a reușit să-și cumpere singură un bolid cu mulți cai putere, precum și o locuință în România.

Deși pe plan sentimental, aceasta nu a avut prea mult succes până acum, de data aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un toboșar. Tânărul s-a iubit cu o cântăreață cunoscută din România, nimeni alta decât Mira.

Artista în vârstă de 19 ani și-a găsit fericirea alături de Andrei Ivan, un toboșar cunoscut din industria muzicală. Cei doi au apărut împreună și la un festival de pe litoral, iar zilele trecute, tânărul a fost la ziua Iulianei Beregoi și i-a oferit un cadou special, un buchet uriaș de trandafiri și un urs de pluș. 

Iuliana Beregoi este recunoscătoare pentru succesul pe care îl are

Iuliana Beregoi a ajuns să aibă o viață perfectă până la 19 ani, reușind să fie cunoscută în industria muzicală. Ea are mii de fani care merg la concertele sale și o susțin necondiționat. Cântăreața s-a stabilit în România și deține o locuință, achiziționată din veniturile sale.

”Dacă mi-ar fi spus cineva acum 8 ani, când cântam și dansam în fața oglinzii, că la 18 ani o să-mi cumpăr casa mea, în România, i-aș fi spus că e nebun.

Dar Universul știe cum să facă să te uimească, dacă muncești și dai din timpul și energia ta celorlalți, pentru a-i face fericiți. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am și vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături.

Am cel mai iubitor fan base, cea mai frumoasă familie și cea mai tare echipa de management. Vă iubesc!”, a scris Iuliana Beregoi pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp.