mamaplus

Ciclistul care a supraviețuit accidentului de la Stăuceni, a aflat de ziua lui că prietenul său a murit

-
//
15.03.2023

David, ciclistul care a supraviețuit accidentului de la Stăuceni, a aflat de ziua lui că prietenul său a murit.

 

mamaplus

 „A fost foarte tragic pentru el, a trebuit să îi dăm vestea la ziua lui de naștere, duminică, a fost oribil, a plâns, i s-a ridicat pulsul, a retrăit foarte mult. Abia duminică a fost echipa lui la el în vizită și el a putut să vorbească despre Valerian, cumva subiectul era închis”, a povestit mama băiatului, la o emisiune de la Orizont TV, transmite unimedia.info.

„După ce a fost lovit, el ține minte cum s-a apropiat un medic și a pus ceva sub capul lui Valerian și a spus – Nu puneți mâna pe copilul acesta, că este în comă. El 3-4 zile mă întreba ce este cu el, eu îi ziceam că e lângă el, dar are 13 ani, înțelege. A fost foarte tragic pentru el, a trebuit să îi dăm vestea la ziua lui de naștere, duminică. A fost oribil, a plâns, i s-a ridicat pulsul, a retrăit foarte mult. Abia duminică a fost echipa lui la el în vizită și el a putut să vorbească despre Valerian, cumva subiectul era închis.

Acum el face tratament la domiciliu, am fost externați, e o viroză la spital și medicii au considerat mai bine să fie acasă”, a povestit mama lui David.

Amintim că doi copii pe biciclete, ambii de 12 ani, au fost tamponați de către un automobil în localitatea Stăuceni. Unul dintre băieții loviți s-a stins din viață după ce a fost două zile în comă.