mamaplus

Céline Dion nu-și mai ține gemenii ascunși. Cântăreața i-a arătat lumii cu ocazia aniversării lor

-
//
25.10.2019

Este o mamă fericită cu trei copii! Céline Dion i-a ținut multă vreme ascunşi pe gemenii ei, Nelson şi Eddy. Ea i-a prezentat lumii, pentru prima oară de când s-au mărit, cu ocazia aniversării.

„Dublu zâmbet, dublă dragoste. La mulți ani, la împlinirea vârstei de 9 ani! Sunt foarte mândră de băieții mei. Vă iubesc! Mama”, a scris cântăreața lângă fotografia gemenilor săi, publicată pe rețelele sociale.

mamaplus

Nelson şi Eddy zâmbesc dulce în fotografia dată publicității de mama lor. Céline mai are un fiu mai mare, René-Charles, în vârstă de 18 ani, din căsătoria cu René Angélil, care a murit în 2016, răpus de cancer, la 73 de ani. Artista a pus fotografia cu fiii cei mici cu numai câteva săptămâni înainte de a lansa noul ei album, intitulat „Courage”. 

Acesta va fi primul album în limba engleză al lui Céline Dion, în şase ani. Potrivit casei de discuri Columbia Records, „Courage” este un amestec de balade frumoase şi de piese ritmate. Toate cele 16 cântece vor fi într-o nouă concepție pentru artistă. Ea se află în prezent într-un turneu mondial de promovare a albumului „Courage”, care a început la 18 septembrie în Quebec. Este primul turneu după decenii al artistei, care a cântat timp de opt ani în Las Vegas, până în luna iunie. 

Céline Dion a fost căsătorită cu René Angélil, producător şi manager, între anii 1994-2016, după moartea căruia a rămas cu o avere de 700 de milioane de dolari. Cântăreața recunoaşte că îşi doreşte foarte mult să găsească un nou partener.