mamaplus

Ce surprize ne aduce vremea în următoarele zile

-
//
13.03.2019

Astăzi, în Capitală vom avea parte de cer variabil și 8 grade. La Briceni și Soroca vor fi 6 grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol se așteaptă 8 grade. La Leova şi Comrat maxima va fi de 9 grade, iar la Cahul de 11 grade.

 

mamaplus

Pe parcursul acestei săptămâni, în Chişinău, temperaturile vor varia între zece şi 22 grade pe timp de zi, iar noaptea se aşteaptă între minus două grade şi plus opt grade Celsius. 

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 16 de grade. În Capitala Franţei sunt prognozate 11 grade, iar la Londra cu un grad mai mult. 14 grade se vor atesta la Roma. La Berlin şi Viena sunt anunţate câte 10 grade, iar la Praga nouă grade Celsius. La Varşovia şi Budapesta va ploua şi se aşteaptă opt grade. La Belgrad maxima va fi de 13 grade. În Capitala României termometrele vor indica 10 grade, iar la Atena 11 grade Celsius. La Ankara nu va fi mai cald de 13 grade. La Kiev se așteaptă şase grade, iar la Moscova zero grade Celsius.

Sursa: publika.md